Funda

Luxe rietgedekte villa met indoor zwembad op Funda gespot

funda rietgedekte villa

Tijdens onze zoektocht naar het perfecte optrekje op Funda komen we soms een parel tegen die we graag wat langer bewonderen. In dit geval vinden we deze rietgedekte parel in Apeldoorn, in een bosrijk gebied vlakbij alle nodige voorzieningen. Deze villa heeft ook een indoor zwembad, dus doken we even in de informatie met betrekking tot deze fraaie woning.

Sfeervol en luxe wonen in Apeldoorn

Deze knappe rietgedekte villa staat op een perceel van maar liefst 1.189 m², je krijgt er dus een flinke tuin bij. Er zijn meerdere terrassen op het perceel aanwezig, dus je kunt van alle kanten de zon (of de schaduw) opzoeken. Het eerste wat opvalt in de woning is de fraaie eikenhouten vloer, maar ook de ruime living is een echte blikvanger. De eerste indruk binnen is net zo indrukwekkend als de buitenkant van de villa

Op de benedenverdieping vinden we een ruime keuken met een plavuizen vloer, en heeft een kookeiland waar lekker aan geborreld kan worden. De woonkamer is voorzien van een gezellige open haard, maar bij lekker weer kun je de openslaande deuren wijd open zetten om te genieten van de ruime tuin. Het is dus lekker vertoeven tijdens elk jaargetijde in deze villa.

492 2160

Indoor zwembad in villa op Funda

Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers te vinden, waarvan er één een eigen badkamer heeft. Er is ook een inloopdouche en een vrijstaand bad aanwezig, elementen die het gevoel van luxueus wonen alleen maar versterken. Daarnaast is de badkamer voorzien van een dubbele wastafel. De bovenverdieping is voorzien van meerdere inbouwkasten, waarvan een walk-in closet. Er is dus ruimte genoeg om al je spullen en kleding kwijt te kunnen.

De blikvanger van het huis is het indoor-zwembad. Als je na een dag hard werken zin hebt om een duik te nemen dan kan dat in de kelder van het huis, vlak naast de keuken. We kunnen het allemaal omschrijven, maar in dit geval zeggen de foto’s meer dan woorden, dus hebben we er een aantal op een rijtje gezet. Wil je er meer zien? Of meer informatie over het huis en de prijs opzoeken? Dan kun je dit vinden op de website van Funda.

501 2160

503 2160

502 2160

498 2160

505 2160

506 2160

512 2160

518 2160