Funda
Funda

Rietgedekt landhuis met privacy is een plek om van te houden

Als je altijd al in het Utrechtse Veenendaal hebt willen wonen, en je hecht waarde aan veel privacy, dan heeft woningsite Funda een pareltje voor jou op de website staan. Dit landhuis wordt ‘De Zandhof’ genoemd, en is gebouwd op een bosachtig perceel. Door de ligging kunnen de bewoners genieten van een grote mate van privacy, maar dit optrekje heeft nog meer voordelen.

Een plekje om verliefd op te worden

In de advertentie op huizensite Funda staat te lezen dat dit huis een ‘plekje om verliefd op te worden’ is. Dit vrijstaande huis is van alle gemakken voorzien, dat in een gelijkvloerse indeling van 248 m² is gerealiseerd. Het huis is in 1940 gebouwd, en staat op een perceel van maar liefst 1.139 m², er is dus genoeg grond voor een stevige ochtendwandeling in de tuin.

De grote open woonruimte grenst aan een ruime keuken, dat voorzien is van een kookeiland. Even verderop zijn de vijf slaapkamers te vinden, en er is ook een kantoorruimte beschikbaar. In het huis is ook een luxe uitgebouwde badkamer te vinden waar een luxe inloopdouche en ligbad onderdeel van uitmaken. De ruime garage is ook inpandig via een deur te bereiken. Dit landhuis wordt ook gezien als een stadsvilla, en mag worden omschreven als een meegroeiwoning.

781 2160

Villa met privacy op Funda

Deze vrijstaande woning is omgeven door bomen, wat zorgt voor een hoop privacy. Op Funda is wel vaker een bungalow met een groot perceel te vinden, dit pareltje kan daar dus aan worden toegevoegd. Dit huis heeft in de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. Het rieten dak zit er een paar jaar op, en de moderne keuken is in 2019 opgeleverd. De garage biedt plaats aan twee auto’s, evenals de carport naast het huis.

Het huis is ook volledig geïsoleerd. Het dak heeft dakisolatie van glaswol en riet, en de gehele woning is voorzien van dubbelglas. Dit landhuis is ideaal voor mensen die er voor de rest van hun leven willen wonen, want door het feit dat alles gelijkvloers is, kunnen ook ouderen hier zonder problemen wonen. Foto’s zeggen meer dan woorden, dus kijk vooral naar de onderstaande foto’s, of kijk op de website van Funda voor meer informatie.

842 2160

846 2160

852 2160

855 2160

861 2160

864 2160