Funda record dit huis in Brabant staat het langst te koop op Funda
Funda

Funda Record: dit huis in Brabant staat al 17 jaar te koop

Het is chaos op de huizenmarkt en er is sprake van een groot woning te kort. Je zou denken dat dit de perfect ingrediënten zijn om een huis te verkopen. Wanneer je nu op Funda zit, vind je het ene moment je droomhuis om het andere moment erachter te komen dat jouw droomhuis al verkocht is. Toch is er nu een woning die al 17 jaar op Funda staat. Check dit Funda record: dit huis in Brabant staat het langst te koop op Funda. Benieuwd? Lees snel verder!

Bonje tussen de verkoper en bewoner

Waarschijnlijk verwacht je nu een spuuglelijke woning. Eentje die zó veel TLC (Time, Love & Care) nodig heeft dat je er gewoon niet aan wil beginnen. Maar dat valt dus allemaal reuze mee. In Heeswijk-Dinther vind je het Funda huis dat het langst te koop staat. En de reden dat het nog niet is verkocht heeft niks te maken met het huisje zelf.
 Funda record dit huis in Brabant staat het langst te koop op Funda

Drama tussen de verkoper en de bewoner

De reden is eigenlijk best wel juicy. Dat de woning nog niet is verkocht heeft te maken met drama tussen de verkoper en de bewoner. De eigenaar van het huis is John van de Vorstenbosch en meneer John heeft niet bonje met de buren. Maar bonje met zijn makelaar! John gelooft dat de makelaar helemaal geen zin heeft om het huis te verkopen. Volgens John heeft de makelaar er niks aan gedaan om zijn woning te verkopen. De makelaar is het daar niet mee eens omdat de makelaar denkt dat de John diep van binnen zijn woning niet wil verkopen.

Funda record

We weten natuurlijk niet wat de details zijn van deze feud. Wel weten wij dat dit Funda huis van John al 17 jaar te koop staat. Ja, je leest het goed. We moeten toegeven dat het huis ook best ouderwets is ingedeeld, maar dat maakt natuurlijk niks uit. Die spullen haal je eruit en je kan er zelf iets leuks van maken. Zin om te verhuizen naar het altijd gezellige Brabant? Check John’s huis. Je bent dan officieel eigenaar van het huis in Brabant die het langst te koop staat op Funda. Heb je gelijk een goed verhaal voor bij de koffie. Toch?

dit huis in Brabant staat het langst te koop op Funda funda record