funda_ontdekking
Living

Funda ontdekking: Voor 7,5 miljoen is prinses Beatrix jouw buurvrouw

Altijd al als een koning willen wonen? Op Funda staat nu een heel erg bijzonder huis te koop. Hier leef je als een echte man/vrouw op stand en kun je je meten met de elite. Van oudsher woonde hier namelijk de adel, ze vonden hier een plek van rust en stilte. Dagen lang reden ze hier paard, deden ze aan de jacht en speelden een spelletje crocket.

Buren van prinses Beatrix

Geld speelde in de zeventiende en achttiende eeuw geen rol voor de rijke kooplieden uit Amsterdam. Zij bouwden daarom ook de meest bijzondere landhuizen. Het prachtige huis heeft circa twaalf hectare park en bos. De villa heeft de iconische naam ‘Klein Drakensteyn’ en staat tegenover het huis van Beatrix: Kasteel Drakensteyn.

Dichter bij een leven als koning of koningin kun je dus eigenlijk niet komen. Het is ook geen wonder dat er veel toeristen bij de poort staan om kiekjes te schieten. Je zult je dus af en toe net een celebrity voelen. Als echte koning kun je ze natuurlijk door je bedienden laten wegsturen.

funda_ontdekking

Klein Drakensteyn

Het landgoed Klein Drakensteyn van circa 10 hectare beschikt over drie woonbestemmingen:
-Het hoofdhuis (woonoppervlakte ca. 342 m²)
-Dienstwoning (woonoppervlakte ca. 185 m²)
-Oranjerie (woonoppervlakte ca. 499 m²)

Naast deze drie woningen is ook het voormalige koetshuis in gebruik als garage. Aan de achterkant van het landhuis is een prachtig gazon te vinden met een vijver en een theehuisje. Je hebt echt je eigen wereld in Klein Drakensteyn en het kan goed voorkomen dat je soms vergeet dat er een bewoonde wereld bestaat.

Je zult je echter nooit alleen te hoeven voelen. Het huis heeft namelijk 12 kamers, waaronder 6 slaapkamers. Nu al verliefd geworden op dit bijzondere huis? Je kunt op Funda bieden op dit paradijsje. Wat je kwijt bent om je een koning te voelen? Ongeveer € 7.500.000. Check alle opties hier op Funda.

funda_beatrix funda_drakensteyn funda drakensteyn1funda kasteel funda luxe funda ontdekking 2