Funda

Penthouse met adembenemend uitzicht glundert op Funda

funda-penthouse-uitzicht-leiden
Foto's: Funda

In het hart van de historische stad Leiden bevindt zich een verborgen juweel dat wacht om ontdekt te worden. Dit prachtige penthouse biedt exclusiviteit en luxe op een toplocatie in het prachtige Leiden. Ben je nieuwsgierig naar dit pareltje op Funda? Lees snel verder!

Prachtig dakterras met uitzicht

Met bijna 100 m² terras biedt het penthouse een panoramisch uitzicht over de oude binnenstad van Leiden. Het is een unieke ervaring om hier te genieten van het adembenemende uitzicht en de rustige omgeving, terwijl je toch in het hart van de stad bent.

Het penthouse is kleinschalig en exclusief, met slechts één ander penthouse in het gebouw. Het woonoppervlak van ca. 170 m² is aardig groot voor een penthouse en zorgt voor voldoende ruimte om royaal te leven. De woonkamer kan worden omgezet in een thuisbioscoop met een automatisch projectiescherm en projector uit het plafond. Dit is toch wel echt de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een film met vrienden of jouw vriendin.

uitzicht dakterras penthouse

Exclusieve sfeer

De geweldige inbouwspeakers en het mooie lichtplan dragen bij aan de exclusieve sfeer van het penthouse. Met een hoogte van maar liefst 3 meter en 10 centimeter, worden de kamers in dit penthouse natuurlijk alleen maar beter. Daarnaast is er een open keuken, zodat de chef zich nooit afgesloten hoeft te voelen van de rest.

Verder heeft dit penthouse vier ruime slaapkamers en zijn er ook twee design-badkamers en een gastentoilet. Genoeg plek om je vrienden of familie te huisvesten in dit grote penthouse!

woonkamer penthouse leiden

Wonen in het prachtige Leiden

Leiden staat bekend om zijn charmante grachten, historische gebouwen en culturele attracties. Het heeft ook een bruisend nachtleven, met veel bars, restaurants en clubs in de binnenstad waar studenten zich weten te vermaken.

Leiden is ook een groene stad met vele parken, tuinen en natuurgebieden. Het heeft zelfs de Hortus botanicus Leiden, de oudste botanische tuin van Nederland! Dit exclusieve penthouse op Funda is een unieke kans om te wonen in het hart van de historische stad Leiden, terwijl je toch geniet van rust en luxe op een toplocatie.

dakterras funda leiden

gigantisch dakterras leiden

royale badkamer penthouse leiden

inloopkast penthouse funda

living leiden penthouse

master bedroom penthouse leiden

penthouse funda leiden

adembenemend uitzicht penthouse