Funda

Luxe met uitzicht: de 5 mooiste Funda woningen met dakterras

funda-mooiste-woningen-dakterras
Dit zijn de 5 mooiste huizen op Funda met een dakterras Foto's: Funda

Ben je op zoek naar een droomhuis waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten en ontspannen op je eigen dakterras? Wij hebben de vijf mooiste huizen met een dakterras voor je op een rijtje gezet. Van rustige bosrijke omgevingen tot bruisende steden, deze huizen bieden niet alleen een prachtig dakterras, maar ook luxe en comfortabel wonen. 

5. Villa ’t Riethuis in Boskoop

Dit prachtige huis bevindt zich in Boskoop. Met een prijs van 1,65 miljoen euro biedt Villa ’t Riethuis een rustige omgeving met alle faciliteiten binnen handbereik. Met 4 slaapkamers, 2 woonkamers en 2 badkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin. Het huis straalt een huiselijke sfeer uit, en de kers op de taart is het grote dakterras en de prachtige zonnige tuin.

funda huis dakterras

4. Sfeervol herenhuis in Bodegraven

Dit sfeervolle herenhuis uit 1895 in Bodegraven combineert historische charme met moderne kwaliteit en woongenot. Met een prijs van 1 miljoen euro biedt dit huis een woonoppervlak van 292 m². Met eigen parkeergelegenheid voor 2 auto’s en een privacy biedende tuin op het zuiden en westen, is dit huis werkelijk perfect.

herenhuis bodegraven funda

3. Schitterende loftachtige bovenwoning in Amsterdam

Gelegen aan de prestigieuze Herengracht in Amsterdam, biedt dit huis een unieke loftachtige bovenwoning met een adembenemend uitzicht. Met een prijs van 2,8 miljoen euro biedt deze woning een woonoppervlak van 249 m² verdeeld over twee woonlagen. Het huis is smaakvol ingericht, met originele details en veel daglichtinval. Met een lift aanwezig en 4 ramen met uitzicht op de gracht, biedt dit huis een ongeëvenaarde leefruimte met een vleugje luxe.

grachtenwoning amsterdam funda

2. Royaal penthouse in Eindhoven

Voor degenen die voor de dynamiek van de stad kiezen, biedt dit royale penthouse in Eindhoven een magnifiek uitzicht en opvallende details. Gelegen in het hoogste gebouw van Eindhoven, heeft dit penthouse een vraagprijs van 3,45 miljoen euro. Met een woonoppervlak van ongeveer 300 m² en een groot dakterras, mag dit penthouse niet ontbreken in dit lijstje.

funda penthouse eindhoven

1. Penthouse in Amsterdam

Op nummer 1 hebben we nog een penthouse met dakterras, gelegen op 75 meter hoogte in Amsterdam. Dit penthouse heeft een panoramisch uitzicht en een overvloed aan natuurlijk licht. Met een prijs van 3,5 miljoen euro is dit penthouse een oase van rust hoog boven de bruisende stad. Daarnaast heeft het een fantastisch 180 graden uitzicht over onze hoofdstad!

penthouse amsterdam fundadakterras 't riethuis funda  dakterras herenhuis loftachtige bovenwoning amsterdam dakterras penthouse eindhoven funda penthouse amsterdam uitzicht