Funda

Dit zijn de 7 mooiste Funda huizen van Rotterdam

oude gevangenis rotterdam

Heb je altijd al in Rotterdam willen wonen? Leven in Rotterdam wordt door vele omschreven als extreem fijn. Het openbaar vervoer is bijvoorbeeld perfect geregeld in deze grote stad, waardoor jij gemakkelijk kunt genieten van alles wat deze plek te bieden heeft. Maar heeft Rotterdam ook mooie huizen? We nemen jou mee met de 7 mooiste Rotterdamse pareltjes op Funda!

7. Wonen in een oude gevangenis

Ja, je leest het goed. Deze woning is een gerenoveerde gevangenis! Voormalig gevangeniscomplex “De Noordsingel” is omgetoverd tot vier woningen. Gelukkig krijg je niet het gevoel dat je achter tralies zit, want dit huis in Rotterdam is echt een pareltje. Deze woning op Funda kost je zo’n 1 miljoen euro.

oude gevangenis rotterdam 1

6. Prachtig uitzicht over de skyline

Als jij van een mooi uitzicht houdt, is dit de perfecte woning voor jou. Deze kanjer op Funda kijkt uit over de Maashaven en de Rotterdamse Skyline. Geen andere woning zal jou meer het gevoel geven dat je in Rotterdam woont! Je kan ook nog genieten van een heerlijk dakterras op dit penthouse!

woning skyline rotterdam

5. Genieten van een grote tuin

Heb jij groene vingers? Overweeg dan eens een kijkje te nemen naar deze prachtige vrijstaande woning op Funda. Een echt hoogtepunt van deze woning is toch wel sauna die in de tuin staat! Ook wel lekker dat er 18 zonnepanelen op je dak liggen, zodat jij extreem lage energiekosten hebt!

tuin rotterdam

4. Prachtig herenhuis met terras

Dit grote herenhuis heeft een heerlijk terras en een grote tuin. Deze woning is gelegen in Kralingen, wat de meest luxe buurt van Rotterdam is. De Kralingse Plas is op loopafstand. Hier kan je dus heerlijk een rondje wandelen of gaan barbecueën met je vrienden!

herenhuis rotterdam

3. Heerlijke woning met pracht vijver

We zijn aangekomen bij de top 3! Dit huis staat enkele minuutjes van het vorige huis, en is misschien nog net wel een stukje mooier! Ondanks dat je lekker dicht bij het centrum zit, heb je ongelooflijk veel vrijheid in de prachtige tuin. Voor dit pareltje heb je zo’n anderhalf miljoen nodig!

rotterdam vijver

2. Een moderne villa

Als je van moderne architectuur houdt, kan dit huis zomaar jouw nieuwe liefde worden! Wat erg mooi is aan deze moderne villa is dat het veel grote ramen heeft, waardoor je overal in de woning heerlijk licht hebt. Hierdoor lijkt de woning ook een stuk groter!

moderne architectuur funda

1. Luxe woning met sauna

Dit is misschien wel een van de grootste pareltjes van Rotterdam. Naast een verbazingwekkend trappenhuis heeft deze woning een riante tuin. Als je van sauna’s houdt, heb je geluk, want die is hier natuurlijk gewoon te vinden. Deze prachtwoning op Funda gaat je een kleine 2,9 miljoen euro kosten.

huis kralingen funda

gevangenis woning funda

maashaven skyline rotterdam uitzicht

rotterdamse woning tuin

veel privacy rotterdam

rustige tuin rotterdam

moderne woning rotterdam

trappenhuis funda