Funda

Funda-parel: Monumentale twee-onder-een-kapwoning voor een prikkie

Funda parel Monumentale twee onder een kapwoning voor een prikkie

Heb jij altijd al in een prachtige monumentale twee-onder-een-kapwoning willen wonen? Deze woning in Landgraaf met een grote tuin op het zuiden staat te koop op Funda. Daarnaast hoeft zo’n monumentaal pand helemaal niet duur te zijn. Deze woning is namelijk beschikbaar voor een zachte prijs! Ben je al benieuwd? Neem snel een kijkje.

Wonen in een rijksmonument

Dit huis is niet alleen een unieke kans om te wonen in een Rijksmonument, maar het biedt ook alle moderne voorzieningen die je nodig hebt. Het huis is gelegen aan een groen plein met vrij uitzicht en biedt de perfecte combinatie van historische charme en moderne gemakken.

Mocht je een kinderwens hebben, is dit monumentale huis zeker geschikt. Het grote grasveld voor het huis is namelijk perfect geschikt om een balletje te trappen of om de speeltuin in te duiken. En als kers op de taart biedt de grote tuin op het zuiden met veel privacy, een overkapping en een stenen berging een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Ook hier hebben je kinderen niet te klagen, aangezien er twee schommels en een glijbaan te vinden zijn.

Funda parel Monumentale twee onder een kapwoning voor een prikkie tuin

Indeling van het huis

Deze grote tuin van deze monumentale woning is via openslaande deuren vanuit de woonkamer te bereiken. Daarnaast is er op de begane grond ook een eetkamer te vinden. Deze eetkamer is zowel aan de woonkamer als keuken verbonden zonder deuren, waardoor je je niet afgesloten zit van je familie!

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche en vaste wastafel met badmeubel. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een werkkamer. Ideaal als jij vanuit huis werkt en je privé en werk nog een beetje wilt scheiden van elkaar!

woonkamer twee-onder-een kapwoning

Wonen in Landgraaf

Gelegen in Limburg heeft Landgraaf alle voorzieningen zoals winkels, scholen en wandelgebieden op zeer korte afstand. Deze monumentale woning op Funda is vergeleken met andere huizen voor een prikkie te bemachtigen. Voor 2 ton mag jij jezelf de gelukkige eigenaar van dit optrekje noemen!

keuken twee-onder-een kapwoning

slaapkamer woning landgraaf

funda eetkamer landgraaf

funda monumentale woning landgraaf

groen plein landgraaf funda