Living

Deze prachtige moderne villa is een eyecatcher op Funda

Funda moderne villa Hillegersberg
Foto: Funda

Funda parels opduiken blijf een fijne bezigheid. Vandaag nemen we een kijkje  in een oogstrelende moderne villa. De moderne architectuur geeft deze parel een unieke uitstraling. De woning licht ook nog eens prachtig, vlakbij de oude dorpskern van Hillegersberg.

Architectonische blikvanger biedt ultiem woonplezier

Deze moderne villa is een echte blikvanger. De architectuurstijl maakt het tot een geschikte locatie voor een James Bond-film. De architectuur is niet alleen mooi, maar ook functioneel. De woning is ontworpen om bewoners ultiem woonplezier te bezorgen.

Wat binnen meteen opvalt is de prachtige lichtstraat, die sterk bijdraagt aan een ruimtelijk gevoel. Ruimte is sowieso het thema van de woning: veel en grote ramen versterken dat gevoel en zorgen daarbij voor veel natuurlijke lichtinval.

Funda moderne villa

Rustige locatie, maar dichtbij bruisend Rotterdam

Ook de locatie is top, zeker als je zowel van rust als van het stadsleven houdt.  De woning valt namelijk onder de gemeente Rotterdam, maar ligt aan de rand van het plaatsje Hillegersberg.

Dat was ooit een zelfstandige gemeente, maar valt nu onder het Rotterdamse stadsdeel Hillegersberg-Schiebroek. Je zit zo in het centrum van Rotterdam, maar je zit er ook gunstig ten opzichte van handige voorzieningen: winkels, scholen, horeca, sport en noem maar op.

Funda moderne villa

De indeling van deze prachtige moderne villa

Dan de indeling van de villa: op de begane grond heb je een ruime woonkamer, met open haard en dubbele schuifpui. Daarnaast een woonkeuken met werkeiland. Op de eerste verdieping tref je een luxe slaapkamer, compleet met walk-in closet en ensuite badkamer.

Er is nog een slaapkamer, met een schuifpui die toegang geeft tot een balkon. Dan is er nog een tweede verdieping. Hier vind je nog twee slaapkamers, waarvan eentje met een aangrenzende badkamer.

Funda moderne villa

Nog meer luxe en ruimte

De woning onderscheidt zich met een aantal zowel luxe als fraaie onderdelen. We noemden al de lichtstraat. Het dak van zowel de eerste als de tweede verdieping is groen:  beide zijn namelijk voorzien van een duurzaam sedum gazon. Daarnaast is de gehele villa voorzien van vloerverwarming.

Ook buiten is ruimtelijkheid het trefwoord. De grootte van het perceel is 403 vierkante meter. Aan de achterkant van de villa en vanuit de slaapkamers heb je een prachtig uitzicht op de Bergse Achterplas.

Wat kost deze unieke woning?

Je had vast niet verwacht dat zo’n droomwoning een koopje zou zijn. De vraagprijs van 2.195.000 is een fors bedrag, maar voor zover wij het kunnen inschatten wel realistisch. De woning is overigens vrij nieuw, het bouwjaar is 2018. Het heeft ook een opvallend hoog energielabel, namelijk A.

Wil je bieden of eerst nog meer weten over deze woning, kijk dan op de officiële Funda website. Wil je liever nog ruimer wonen, check dan onze vorige Funda-parel, een ruime villa met ongekend groot stuk grond op de Veluwe.

Funda moderne villa badkamer 2 Funda moderne villa keuken Funda moderne villa lichtstraat Funda moderne villa slaapkamer 3