Funda

Gevonden op Funda: Minecraft-achtige villa voor recordbedrag

funda

Onder de rook van Eindhoven is een architectonisch hoogstandje te vinden dat de naam Villa de Mast draagt. Dit prestigieuze gebouw is omgeven door een zee van groen, en heeft een prijskaartje waar zelfs de meest ervaren makelaars van gaan fronsen. Wij kunnen een stukje bouwkunst in de buitenlucht wel waarderen, dus gaan we graag even langs voor een bezichtiging bij deze parel op Funda.

Modern woonparadijs tussen eeuwenoude bomen

De strakke architectuur van dit optrekje valt meteen op tussen de eeuwenoude bomen en bossages dat op jouw eigen landgoed van maar liefst 6,7 hectare is te vinden. De moderne villa ligt aan een weelderige tuin dat in de advertentie vergeleken wordt met een eldorado, een mythisch land waar geld en edelstenen langs de weg liggen. De entree begint bij de poort dat op afstand is te bedienen. Dat is wat anders dan simpele achtertuin.

Als je door je eigen privé bos bent gereden dan arriveer je bij de villa, dat bestaat uit een centrum dat twee woonvleugels met elkaar verbindt. Als je de auto in de garage van 215 m² hebt geparkeerd kun je een kijkje nemen in een gebouw dat eerder de prestigieuze WzNB/Mooi Brabant welstandsprijs heeft gewonnen in de categorie particuliere woningbouw. Het gebouw is compleet opgetrokken uit natuursteen, glas, en beton.

528 2160

Minecraft villa op Funda

In de rechtervleugel is een ruime living te vinden dat door het vele glas een bijzonder licht karakter heeft. Deze ruimte grenst aan een riante woonkeuken, waarin de beste kwaliteit aan keukenapparatuur is te vinden. De massief houten tafel zit bij de prijs van €7.500.000 inbegrepen. De absolute blikvanger is een raampartij van 23 meter lang. Er is ook een bijkeuken en werkruimte te vinden in deze vleugel.

De linkervleugel van het gebouw kunnen worden beschouwd als de slaapvertrekken. Er zijn vier kamers met een eigen badkamer te vinden, maar de verrassing ligt een verdieping lager. Daar zien we een fitnessruimte, een thuisbioscoop, en een verwarmd zwembad. Dit optrekje heeft alles wat een mens zich kan wensen. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Funda, maar verbaas en verwonder jezelf eerst door middel van de onderstaande foto’s. Meer op de site van Funda.

534 2160

536 2160

539 2160

548 2160

622 2160

627 2160

639 2160

649 2160

656 2160

688 2160