Funda

Funda pareltje: miljoenen appartement met uitzicht op Amsterdam

Funda pareltje miljoenen appartement met uitzicht op Amsterdam

Op funda bezichtigen we niet alleen maar rietgedekte villa’s, we nemen regelmatig de lift om een hooggelegen appartement te bezoeken. In dit geval gaat het om een stulpje dat bruist van exclusiviteit, al is het alleen vanwege het uitstekende uitzicht over onze hoofdstad. Onze interesse is gewekt, dus stappen we even in de lift voor een bezichtiging in dit luxe appartement.

Appartement aan het IJ

Dit fraaie appartement is op de 19de verdieping te vinden van De Pontsteiger, een complex van negentig meter hoog dat aan het IJ is gebouwd. Volgens de architecten is dit appartement een van de mooiste optrekjes in het iconische gebouw dat uitzicht biedt over zowel het IJ als Amsterdam. De architect heeft gebruik gemaakt van V-vormige draagbalken, die centraal staan in de indeling van het appartement.

De entree van de woning is voorzien van een ruime garderobe en een toilet, waarna de living is te betreden. Het zitgedeelte is ruim, maar intiem, en loopt over naar een werkruimte met uitzicht over de stad. Grenzend aan de werkruimte is een overdekt terras te vinden. Het is zijn echter niet de living en het terras dat echte blikvangers zijn, want deze ruimtes vinden we aan de andere kant van dit riante optrekje.

027 2160

Luxe appartement op Funda

Aan de zijde van het IJ zijn drie royale slaapkamers te vinden, vooral de Master bedroom heeft alle luxe dat een mens zich kan wensen. Denk hierbij aan een vrijstaand ligbad, een dubbele wastafel, en een ruime douche. Ook is er een geklimatiseerde wellness met infrarood-sauna, een gym, en een ruime inloopkast te vinden aan deze kant van het appartement.

Na het sporten kan er worden gerelaxed in de bioscoop dat plaats biedt voor maar liefst zeven personen. Dit optrekje kost € 5.900.000, dat is bijna net zoveel als het penthouse in Rotterdam dat we recent hebben bekeken. Voor dit geld krijg je wel een luxe appartement met een fenomenaal uitzicht over Amsterdam en het IJ. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Funda, en check zeker even de onderstaande foto’s.

028 2160

032 2160

029 2160

035 2160

045 2160

052 2160

049 2160

068 2160