Funda

Luxe woning met 7 huisnummers is droom van elke huisjesmelker

funda-luxe-woning-rotterdam
Foto's: Funda

Heb jij altijd al de droom gehad om te investeren in vastgoed, maar ben je simpelweg niet de juiste woning tegengekomen? Daar komt nu verandering in! Wij hebben op Funda het perfecte huis gevonden in Rotterdam waar je als huisjesmelker ontzettend gelukkig van kan worden. Ben je al benieuwd wat deze woning met zeven verschillende huisnummers te bieden heeft?

De perfecte investering?

Dit luxe huis is misschien wel de perfecte investering. Deze woning is namelijk op te delen in 7 verschillende appartementen, elk met hun eigen huisnummer. Tenzij je te veel geld hebt en je alle 7 delen van het huis zelf wilt gebruiken, biedt dit natuurlijk de perfecte mogelijkheid om te verhuren. Met een hoogte van circa vier meter zijn de plafonds van deze appartementen indrukwekkend en samen met de grote ramen creëren ze een gevoel van ruimte en licht.

Hoewel het huis beschikt over acht woonkamers en een grote eetkamer, is het misschien handig als er een kleine verbouwing plaats vindt wanneer je deze 7 appartementen daadwerkelijk wilt verhuren. Met 3 keukens in het huis, zitten sommige van de appartementen momenteel zonder plek om eten te bereiden. Als je dit huis niet als huisjesmelker gaat verhuren, is het natuurlijk totaal geen probleem dat je “maar” 3 keukens tot je beschikking hebt.

woonkamer funda rotterdam

Jacuzzi en fitnessruimte

Gelukkig zijn er wel zeven slaapkamers en zeven badkamers te vinden in dit geweldige huis. Bovendien beschikt het pand over een privé fitnessruimte met badkamer en bar, evenals een bioscoop kamer. Dit is toch wel echt ongekende luxe. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er vier terrassen, één op elke verdieping, die een prachtig uitzicht bieden en perfect zijn om te ontspannen na een lange dag.

In de tuin is ook een mogelijkheid om lekker te zitten en een hapje te eten. Na het eten kan je met een paar stappen heerlijk uitbuiken in de overdekte jacuzzi. Wie wilt dat nou niet? Misschien is het toch helemaal niet zo’n gek idee om dit prachtige huis gewoon voor jezelf te houden!

funda jacuzzi rotterdam

Top locatie in Rotterdam

Deze prachtige woning staat op een perfecte locatie in Rotterdam. De straatnaam waar de woning staat geeft al een hoop weg over de locatie. De woning, die op de Parklaan staat, ligt direct naast een gigantisch park waar ook de Euromast te vinden is. Met drie minuutjes lopen heb je ook een prachtig uitzicht over de Maas en op de Erasmusbrug. Voor dit pareltje op Funda heb je zo’n € 4.750.000 nodig.

tuin rotterdam funda

terras woning rotterdam

open woonkeuken rotterdam

luxe uitstraling rotterdam

luxe funda woning rotterdam

hal funda woning rotterdam