funda-villa-zwembad-bios-prinsenbeek
Funda

Funda verrassing: super deluxe villa met zwembad en bios

Komt het werkwoord Funda-en inmiddels ook voor in jouw woordenboek? Dat is goed nieuws, want wij hebben er heel topic aan gewijd. Wat kunnen we toch heerlijk wegdromen bij al die afbeeldingen van schitterende villa’s en landhuizen. Altijd handig als je ooit nog die loterij wint en je alvast een beetje inspiratie via Manly hebt opgedaan. 

Koninklijke eigenaren gezocht in Prinsenbeek

Het dorpje Prinsenbeek zoekt nieuwe bewoners voor deze prachtige villa. Aan niets hoeft het je werkelijk te ontbreken want dit gigantische landhuis heeft een zwembad, bioscoop, sauna, bar, poolkamer en giga kroonluchter. Zie jij jezelf al zitten met je vrienden? Eerst even een duikje in het zwembad en daarna met een ijskoud biertje een goede film kijken in jouw eigen thuisbioscoop.

Het indrukwekkende pand ligt aan de rand van Prinsenbeek en is gebouwd op een perceel van maar liefst 2.330 m². In deze enorme villa vind je maar liefst 12 kamers, waarvan 6 slaapkamers, 5 badkamers, een keuken, wellness met Finse sauna én zoals we al eerder schreven: een bioscoop! Je hoeft je dus zeker niet te vervellen in dit landhuis.

zwembad-villa

Villa in Bed and Breakfast omroep MAX

Een deel van de villa werd gebruikt als B&B en dat was zelfs vorig jaar te zien in een aflevering van het tv-programma Bed & Breakfast van Omroep Max. Oud bewoner Jorg is interieurontwerper en Ruud heeft een eigen woon- en interieurwinkel. Zoals je op de foto’s ziet zien de kamers er dan ook op en top gestyld uit.

Een leuk feitje is dat het nooit de bedoeling was om een B&B te starten, maar omdat er een zwembad was ‘moest er ook een poolhouse komen’. Naarmate de bouw vorderde vond het stel he eigenlijk toch wel zonde om de ruimte niet optimaal te benutten en ontstond het idee om een Bed & Breakfast te beginnen vertelden ze aan RTL Boulevard. Ook een B&B droom of wil je alles lekker voor jezelf? Dit pareltje kost € 3.450.000 k.k.

villa landhuis

poolkamer-prisenbeek-villawoonkamer-prinsenbeek-villa

zwembad wellness villa