Funda

Luxe villa Paul de Leeuw is meest bekeken woning op Funda

funda-luxe-villa-paul-de-leeuw
(Foto's: Funda) Bierweg 25, Blaricum

Een luxe villa in elite dorp Blaricum trok de aandacht op Funda de afgelopen weken. De woning trok meer dan 100.000 bezoekers naar de site. Niet alleen door de pracht en praal, maar ook door de bekende eigenaar. Het is namelijk de woning van cabaretier, presentator en tv-persoonlijkheid Paul de Leeuw. 

Miljonairsdorp Blaricum

Diverse media  melden dat Paul de Leeuw al een woning in Amsterdam heeft, waar hij nu permanent gaat wonen. Hij verkoopt nu zijn villa in Blaricum, het dorp waar 18% van de inwoners miljonair is, één van de hoogste scores van Nederland.

De woning ligt aan de Bierweg, door Funda omschreven als ooit ‘een bescheiden zandweggetje’, maar tegenwoordig één van de meest aantrekkelijke adressen van Nederland, net buiten het centrum van Blaricum, verscholen in het groen. De villa heeft dan wel als bouwjaar 1956, maar is volledig gerenoveerd en voldoet aan alle wooncomfort wensen. Een peperdure renovatie of verbouwing is dus niet nodig.

uxe villa Paul de Leeuw Funda

Volop rust, luxe en ruimte

De villa ruim noemen is een understatement. De woonoppervlakte beslaat 317 vierkante meter en de woning staat op een perceel van 2.591 vierkante meter.  Op de begane grond vind je de hal, woonkamer, studeerkamer en serre, en  de enorme en van alle denkbare gemakken voorziene woonkeuken.

Op de eerste etage tref je een master suite, compleet met gasgestookte haard, walk in closet en luxe badkamer. Verder bevinden zich op de eerste etage nog twee slaapkamers en een badkamer. Dan is er nog een tweede verdieping, met bergruimte en de cv-installatie. Dan is er nog het souterrain; met een wasruimte, professionele muziekstudio en extra bergruimte.

uxe villa Paul de Leeuw Funda

Chique en grote tuin met zwembad

Het luxe gevoel van de woning wordt versterkt door het buitengebeuren. Achter in de tuin staat een multifunctioneel bijgebouw, er zijn uitgestrekte gazons en als klap op de vuurpijl een buitenzwembad compleet met pool house.

Wat mag Paul zijn stulpje kosten?

De vraagprijs voor deze prachtige villa is net geen 3 miljoen: 2.995.000 euro. Daar komen dan nog wel de kosten koper bij. Wordt de villa voor deze prijs verkocht, dan maakt Paul de Leeuw een stevige winst.

De site Bekende Buren meldt namelijk dat de Leeuw de woning in 2005 kocht voor 1,7 miljoen euro. Kijk voor meer informatie of om contact op te nemen met de makelaar op de officiële Funda pagina van deze woning. Maar geniet eerst nog even van de foto’s hieronder.

luxe villa Paul de Leeuw Funda
luxe villa Paul de Leeuw Funda
luxe villa Paul de Leeuw Funda
luxe villa Paul de Leeuw Funda
luxe villa Paul de Leeuw Funda
luxe villa Paul de Leeuw Funda
luxe villa Paul de Leeuw Funda
luxe villa Paul de Leeuw Funda
luxe villa Paul de Leeuw Funda