Funda

Funda parel: mega luxe villa met jacuzzi en binnenzwembad

luxe-villa-jaccuzi-binnenzwembad

Wij hebben weer een mega luxe villa voor jou ontdekt waarbij  je hart meteen een sprongetje van geluk maakt. Aan dit prachtige huis ontbreekt werkelijk niks. Zo vind je er een fitnessruimte, jacuzzi en zelfs een binnenzwembad. Strooi jij alvast wat kruimels op de looppaden? Met een perceel van ruim 12.000 m2 is de kans namelijk groot dat je in dit prachtige huis verdwaalt.

Bouw van de luxe villa

In 2008 gaf de eerste eigenaar de opdracht om dit  huis te ontwerpen. De bouw heeft zo’n 3 jaar geduurd. Vinden wij niet zo gek als je ziet hoe mooi het huis is geworden. Het rieten dak geeft meteen ook een luxe en sprookjesachtige uitstraling. Een prins op het witte paard voel je je zeker in dit huis.

Echte natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want het huis heeft een mega grote omliggende tuin en uitzicht op een mooi stukje natuur. Met de billen bloot is hier zonder risico: niemand die hier zal tegengekomen. Privacy heb je hier zeker!

luxe-villa-tuin

Maar liefst 16 kamers

Je zou bijna denken ‘wat moet ik met maar liefst 16 kamers?’ Dat zijn nog eens veel kamers om helemaal naar jouw smaak in te richten. Naast de 5 badkamers en 6 slaapkamers kan je de andere ruimtes wellicht inrichten als fitnessruimte, bioscoopkamer, of werkkamer. De keuze is reuze!

Houd je wel van een wijntje? Dat komt goed uit, want het souterrain biedt zelfs ruimte als wijnkelder en een proeflokaal. Hier zullen je vrienden ook heel blij mee zijn. Voortaan drink je niet meer een glas wijn aan de bar, maar komen ze gezellig naar jou toe. Ook aan je auto is gedacht, want met de parkeerkelder is er ruimte voor meerdere personenauto’s.

luxe-villa-keuken luxe-villa-gang woonkamer-luxe-villa

Wellnessruimte met jacuzzi en binnenzwembad

De ‘eyecatcher’ van dit huis is natuurlijk wel de wellnessruimte. Deze bevindt zich op de begane grond. De luxe villa beschikt over een jaccuzi en een binnenzwembad. Hij is ook nog best groot, dus daar kun je wel een goede zwem work-out doen zo vlak voordat je gaat werken.

Op dezelfde etages zitten namelijk ook 2 werkkamers. Tijdens je pauze is dus eigenlijk ook niet eens zo slecht idee om te genieten van de wellness. Last van stressvolle werkdagen? Dat zal in deze luxe villa nog weleens kunnen meevallen. Voor ‘slechts’ € 3.950.000 is het woonhuis helemaal van jou.

binnnenzwembad-luxe-villa uxe-villa-zwembad

Omgeving Oisterwijk

In de provincie Noord-Brabant ligt het prachtige groene Oisterwijk. Dit dorp heeft vele bossen en vennen, zoals natuurgebied de Oisterwijkse bossen en de Vennen. Groot is het niet: Het aantal inwoners van Oisterwijk stond in 2021 op 20.210 mensen. 

In de mooie omgeving kun je uiteraard prachtig wandelen of fietsen, maar het dorpje heeft ook heel veel leuke winkels. Qua cultuur valt er ook nog wat te beleven, want ze hebben zelfs monumentale panden en een kasteel. Deze plaats heeft zelfs een eigen site waar je allemaal leuke bezienswaardigheden van Oisterwijk op kunt vinden.

Foto’s: Funda.nl