schuur, funda, landhuis
Funda

Funda ontdekking: een luxe schuur van 1,2 miljoen euro

Een schuur klinkt in eerste instantie waarschijnlijk niet zo aantrekkelijk, vooral als je hoort dat deze 1,2 miljoen euro kost op Funda. Maar dit in hout opgetrokken landhuis van 1,2 miljoen herbergt vijf slaapkamers, een wellnessruimte, gym en je kunt met een bootje je eigen vijver op. En dat ziet er belachelijk dik uit! 

Mega luxe schuur

Deze mega schuur staat in Huisseling. Dit zegt je waarschijnlijk niet veel, maar de ligging is perfect. Het ligt namelijk midden in de natuur, met steden als Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven binnen handbereik. Je hebt dus het beste van twee werelden.

Eigenlijk mag je dit prachtige landhuis natuurlijk geen schuur noemen. Het is namelijk een schitterende woning midden in de natuur. Dit landhuis is in 2015 gebouwd, heeft een gastenverblijf en onder architectuur aangelegde parkachtige tuin op een perceel van maar liefst 10.338 m2.

funda, landhuis, schuur

Luxe en comfort

Tijdens de bouw is extra rekening gehouden met het behoud van de natuurlijke elementen door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen als Douglas hout, cortenstaal en sedum dakbedekking. Toch heeft de woning ook voldoende luxe en comfort. Eigenlijk heeft de woning alles waar je van droomt.

Het landhuis bestaat uit onder andere een prachtige landelijke keuken met keukeneiland, living met unieke en stijlvolle open haard, 5 grote slaapkamers, 2 luxe badkamers inclusief jacuzzi, tuinkamer t.b.v. de gym of een toekomstig zwembad, een gastenverblijf, ruim terras grenzend aan de vijver met waanzinnig uitzicht.

Ook voor de gasten is er genoeg plek en privacy. Deze blokhut is 52 m2 groot en beschikt over een ruime veranda, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en bergruimte. Voor € 1.250.000 is dit Funda pareltje van jou. Bekijk hieronder alvast een aantal foto’s:

landhuis, funda 1

landhuis, funda 1

landhuis funda 2

landhuis funda 4

landhuis funda 3 schuur

landhuis funda 5

landhuis funda nacht