Living

Funda parel: quality time in deze luxe villa aan de rand van Alkmaar

Funda parel luxe moderne villa
Foto: Funda

Aan de rand van Alkmaar, op een lap grond van bijna 2000 vierkante meter staat deze Funda parel: een zeer ruime, moderne villa. Kun je de vraagprijs ophoesten dan kun je er snel in zonder te klussen, want de woning wordt namelijk turn-key opgeleverd.

Ruimte, luxe, privacy en duurzaamheid

We hebben lang gezocht, maar op deze woning is gewoon simpelweg niets aan te merken. Ruimte, luxe, privacy, en een prachtige omgeving zijn allemaal aanwezig. Ben je gesteld op privacy en een rustige omgeving, check dan zeker ook onze vorige Funda parel, een recreatiewoning op een landgoed.

Hoge energiekosten dan misschien? Ook dat valt mee, want de woning is erg duurzaam. De villa heeft energielabel A, vloerverwarming en 16 zonnepanelen op het dak.

Wat mag deze luxe villa kosten?

Zoveel ruimte, luxe en comfort, daar hangt natuurlijk een stevig prijskaartje aan, horen we je al denken. De vraagprijs van € 1.895.000 k.k. zal ook lang niet iedereen kunnen opbrengen. Kun je dat wel, dan krijg je voor dat geld niet alleen een villa op een perceel van 1.980 vierkante meter, maar ook nog twee volledig zelfstandige bijgebouwen.

Twee multifunctionele zelfstandige bijgebouwen

De villa zelf biedt ruim 300 vierkante meter woonoppervlak. De twee bijgebouwen samen ongeveer 100. Je kunt ze gebruiken als werkruimte, mancave, guesthouse of als woonruimte voor je butler.

Kom je aanrijden, dan voel je jezelf direct al een baron of hertog. Je moet namelijk eerst over een fraaie toegangsbrug. Voor extra veiligheid kun je de brug volledig afsluiten met een hek.

unda parel luxe moderne villa

Waar bevindt de villa zich precies?

Dit droomhuis bevindt zich zo’n beetje op de stadsgrens van Alkmaar: het centrum van Alkmaar en de geliefde strandplaats Bergen zijn ongeveer even ver rijden vanaf de woning. Het mooie is dus dat de woning in een rustige omgeving met veel privacy staat, maar je bent ook zo in het Alkmaarse stadscentrum of op het strand van Bergen. Naast het strand is Bergen ook geliefd bij natuurliefhebbers om de bossen en duinen in de directe omgeving.

Turnkey oplevering met hoogwaardige afwerking

Hou je niet van klussen, dan is dit de ideale woning. De villa wordt namelijk turnkey opgeleverd, dus je kunt er zo in. Behangen, schilderen en andere varianten van stoffering is allemaal niet nodig. Sterker nog de woning is luxueus afgewerkt, Zo is de woonkamer bijvoorbeeld voorzien van een rustiek parketvoer.

De inrichting van de hoofdwoning is als volgt: op de begane grond de entree, de enorme woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, en een bijna restaurantwaardige keuken met een kookeiland,  een inductiefornuis, koelkast, vriezer, wijnkoelkast, oven, magnetron en een vaatwasser. De eerste verdieping is ingedeeld in 4 slaapkamers, een wasruimte een toilet en een luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel en een dubbele inloop regendouche.

Is dit jouw Funda droomwoning?

In deze prachtige villa kun je jezelf lekker terugtrekken en jezelf een adellijke landheer voelen. Wil meer meer informatie, over de villa en/of wil je bieden op dit huis? Dan kun je terecht op de website van Funda. Check zeker ook de foto’s hieronder.

Funda parel luxe moderne villa Funda parel luxe moderne villa Funda parel luxe moderne villa Funda parel luxe moderne villa Funda parel luxe moderne villa