Amsterdamse loft op Funda heeft uitzicht over het IJmeer
Foto: Funda
Funda

Amsterdamse loft op Funda heeft uitzicht over het IJmeer

Je komt op Funda niet vaak een appartement in Amsterdam tegen dat ruim én betaalbaar is. Als we naar dit optrekje kijken dan kunnen we vaststellen dat er echt verborgen parels te vinden zijn op de huizensite. Dit appartement heeft veel te bieden voor relatief weinig geld, als we de prijzen vergelijken met de rest van het woningaanbod in de hoofdstad.

Industrieel appartement met prachtig uitzicht

Dit mooie stukje vastgoed staat namelijk te koop voor €575.000, en dat heeft allemaal met de locatie te maken. Dit appartement staat namelijk niet in het centrum van Amsterdam, maar op IJburg een wijk in het meest oostelijk stukje van de hoofdstad. Je bent bijna hetzelfde bedrag kwijt als je een parkeerplaats koopt in de binnenstad. Bij dit optrekje zit een eigen parkeerplaats bij de prijs inbegrepen.

Het woonoppervlakte van deze loftachtige woning is 95 m², en heb je twee slaapkamers tot je beschikking. De plafonds zijn maar liefst vier meter hoog, en heeft ramen die net zo hoog zijn, wat veel licht geeft in elk jaargetijde. Je kunt ervoor kiezen om met je gasten in de ruime vide te zitten, maar de uitgebreide woonkeuken ziet er minstens net zo uitnodigend uit.

465 2160

Loftachtig appartement te koop op Funda

Het loftachtige en industriële uiterlijk van het huis doet je denken aan een appartement in het Amerikaanse New York, toen oude fabrieken werden omgebouwd tot woonruimte. We konden de strakke architectuur eerder zien in een design appartement dat we onlangs tegenkwamen op Funda. De inloopdouche en ligbad behoren tot de hoogtepunten van deze woning, maar ook buiten is er reden tot positieve verbazing.

Dit appartement heeft namelijk een eigen aanlegsteiger waar je een bootje aan kunt leggen. Het uitzicht vanuit huis is ook adembenemend, want je kijkt uit op het IJmeer, een meer waar veel recreanten naartoe komen als het lekker weer is. Je krijgt dus niet alleen een mooi appartement voor deze prijs, maar ook een prima locatie waar je op elk moment van het jaar van kunt genieten. Voor meer info check je de website van Funda. Wij hebben alvast wat foto’s klaargezet.

470 2160

509 2160

476 2160

478 2160

486 2160

489 2160

494 2160

497 2160