Funda

Funda ontdekking: Riant landhuis in Goes naast 18 holes golfbaan

funda landhuis goes

Tijdens onze Funda ontdekking artikelen laten we jullie de mooiste plekjes zien. Check dit prachtige kasteel in Friesland of het mooiste penthouse van Eindhoven. Vandaag hebben wij weer een geweldig (land)huis voor jullie gevonden! Deze wil je niet missen. Spoiler: het landhuis heeft een zwembad en is gelegen aan de prachtige 18 holes golfbaan. Damn.

Het Goese Meer

Dit schitterende riante landhuis met royale garage, tuin en verwarmd zwembad ligt op een van de mooiste plekken van de prachtige woonwijk ‘Het Goese Meer’. Een verwarmd zwembad? Dat klinkt toch lekker. Alle golfliefhebbers opgelet: de woning is gelegen aan de prachtige 18 holes golfbaan. Say what?

Riant landhuis in Goes

Klinkt allemaal super nice toch? Er is meer. Het landhuis is gelegen op een ruim perceel eigen grond van 1.722 m2. Ja, dat heb je goed gelezen. De woning is ontzettend luxe. Op de begane grond vind je een woonkeuken, een schitterende tuinkamer/televisiekamer met een XL-gashaard. Op de etage vind je een fantastische master bedroom (inclusief open badkamer!).

Even voor de duidelijkheid: de badkamer heeft een groot ligbad én een sauna! Het landhuis heeft ook een riant kantoor, drie slaapkamers en twee extra ruime badkamers. Bonus: Er staat een prachtige bar in, klinkt als mancave material!

De prachtige omgeving van Goes

De stad Goes heeft van alles te bieden op het gebied van winkelen, sporten, scholen en staat vooral bekend als de winkelstad van Zeeland. Zo kan jij bijvoorbeeld de mooiste sieraden shoppen en stijlvolle kleding scoren . Het centrum van Goes is maar 10 minuutjes fietsen. Je hebt de rust en ruimte van Zeeland maar je bent in een korte tijd in de Randstand van België.

Zin in een dagje Antwerpen? Binnen drie kwartier rijden ben je er. Dagje Rotterdam? Binnen een uurtje ben jij in Rotterdam. Wij vinden het een prachtig plekje. Het is tijd om de foto’s te bekijken, want die wil jij absoluut niet missen.

funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goes funda landhuis goesFoto’s: Funda