Funda

Zo’n luxe landhuis in een groene oase kom je niet vaak tegen

funda-landhuis-aan-de-ijssel
Foto's Funda

Maar ééns in de zoveel tijd komt er een woning op de markt op zo’n unieke locatie: een fantastisch landhuis gelegen in een groene oase met adembenemend uitzicht op de IJssel. Deze luxe woning die nu op huizensite Funda te koop staat, heeft veel exclusieve elementen en biedt een overvloed aan ruimte om royaal en comfortabel te leven.

Luxe landhuis op droomlocatie

Het landhuis heeft een traditionele bouwstijl en is gebouwd in 1957. Bij binnenkomst voel je meteen wat voor unieke plek dit is. Ruime vertrekken, vijf slaapkamers, drie badkamers en een indeling die meer dan prettig aanvoelt. En vanuit elk raam geniet je van een vrij uitzicht over de IJssel.

Dit stijlvolle landhuis is door meerdere verbouwingen getransformeerd tot een zeer royaal familiehuis, compleet met binnenzwembad, boomgaard, glooiende gazons tot aan het water, een garage en een tennisbaan. Je buren aan de overkant zijn koeien. Hier kun je te midden van de natuur ontspannen en merk je al snel dat deze omgeving een constante bron van inspiratie vormt.

Funda landhuis aan de IJssel

De indeling van deze unieke woning

Binnenin het huis vind je een stijlvolle entree die leidt naar een centrale hal. Er is een gezellige woonkamer met een houtkachel en een moderne schouw. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en heeft een eethoek met openslaande deuren naar een overdekt terras. Er is ook een aparte zitkamer die momenteel dienst doet als bibliotheek. De master bedroom op de begane grond heeft een ensuite badkamer en een inloopkast.

Het huis heeft in totaal vijf slaapkamers, waarvan twee met ensuite badkamers. Er zijn ook nog twee extra badkamers. De bovenverdieping is bereikbaar via een bordestrap. De slaapkamers zijn ruim en licht dankzij de dakkapellen.

Funda landhuis aan de IJssel

De omgeving van het landhuis

Het landhuis heeft ook een bijgebouw met een ruime garage waar je meerdere auto’s en tuingereedschap kunt parkeren. Er is ook een tuinkas naast het terras bij het zwembad.

De ligging van het huis biedt een rustige en landelijke omgeving, maar toch zijn er voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, treinstation en het centrum van Zwolle in de buurt.

Dit unieke landhuis met zijn ruime perceel, exclusieve elementen en prachtig uitzicht is echt een bezoekje waard. Het is een plek waar je kunt genieten van rust, comfort en een prachtige natuurlijke omgeving.

Funda landhuis aan de IJssel

Wat kost deze Funda woning?

Aan een woning op een unieke locatie met zoveel luxe hangt natuurlijk een pittig prijskaartje. Het gaat om een bedrag van € 1.875.000 k.k. Wil je meer informatie of contact opnemen met de makelaar? Ga dan naar de officiële Funda pagina van deze woning. Vergeet ook niet te genieten van de foto’s van deze Funda parel hieronder!

Funda landhuis aan de IJssel Funda landhuis aan de IJssel Funda landhuis aan de IJssel Funda landhuis aan de IJssel Funda landhuis aan de IJssel Funda landhuis aan de IJssel