Funda ontdekking: Koninklijke villa in Blaricum  inclusief tennisbaan en gym
Funda

Funda ontdekking: Koninklijke villa in Blaricum inclusief tennisbaan én gym

Niet alleen de straat (Koningin Wilhelminalaan) is koninklijk. Wonen in deze fraaie vrijstaande villa voelt alsof je zelf familie bent van de koninklijke familie. De prachtige villa is gelegen in Blaricum en heeft alles wat je wilt. Kijk mee en geniet.

Riante kavel in Blaricum

Aan de Koningin Wilhelminalaan 3 ligt een riante kavel van maar liefst 6.500 m2. Het loopt door tot aan de westelijk gelegen Koningin Emmalaan waar je de ingang van de kantoorvilla vindt. De kantoorvilla kan ook prima worden gebruikt als guest house, personeel woning of B&B. Er is ook nog eens een tuinhuis aanwezig.

Nu het zo warm weer is willen we natuurlijk allemaal een duik nemen in het zwembad. Goed nieuws: Gelukkig is er ook een zwembad aanwezig! Privacy genoeg want de kavel is omringd door hoge bomen en dicht groen langs de kavel grenzen. Als je deze villa weet te bemachtigen dan heb je het goed voor elkaar.Funda ontdekking: Koninklijke villa in Blaricum  inclusief tennisbaan en gym

Oprijlaan en Master-bedroom-suite

De villa heeft een oprijlaan en er is een grote garage aanwezig. Er is een grote keuken aanwezig, een woonkamer en een overdekt én verwarmd terras met uitzicht op de prachtige tuin. De twee openslaande deuren bieden toegang tot de terrassen. Dol op luxe huizen bewonderen? Check deze super deluxe villa met zwembad en bios! 

Er is een master-bedroom-suite die bestaat uit de master-bedroom, een kleedkamer en een riante badkamer. In totaal zijn er 5 slaapkamers. Waarbij de derde slaapkamer over een eigen badkamer beschikt. De vierde en vijfde slaapkamer delen een badkamer. Ook is er ontzettend veel bergruimte voor al je spullen. En met al die ruimte is er vast wel een plekje die jij kan omtoveren tot gigantische mancave.

Leven als een koning

Dat er genoeg ruimte is, is duidelijk. Maar er is meer! Zo beschikt deze villa ook nog eens over een thuisbioscoop en een eigen gym. Inspiratie nodig voor je thuisbioscoop? Check deze Star Wars themed thuisbioscoop.

En de gym is niet zomaar eentje maar beschikt ook over een ingebouwd badkamermeubel, een dubbele inloopdouche, een sauna én een stoombad! Ben je nog steeds niet overtuigd? De villa beschikt ook nog over een tennisbaan. Check dit pareltje:

Funda ontdekking: Koninklijke villa in Blaricum  inclusief tennisbaan en gym Funda ontdekking: Koninklijke villa in Blaricum  inclusief tennisbaan en gym Funda ontdekking: Koninklijke villa in Blaricum  inclusief tennisbaan en gym Funda ontdekking: Koninklijke villa in Blaricum  inclusief tennisbaan en gym Funda ontdekking: Koninklijke villa in Blaricum  inclusief tennisbaan en gym Funda ontdekking: Koninklijke villa in Blaricum  inclusief tennisbaan en gym Funda ontdekking: Koninklijke villa in Blaricum  inclusief tennisbaan en gym Funda ontdekking: Koninklijke villa in Blaricum  inclusief tennisbaan en gym