Funda

Roy Donders zet zijn opvallende ‘paleisje’ te koop op Funda

funda woning roy donders
Foto: Funda

Roy Donders, ook bekend als de ‘Stylist van het Zuiden’, heeft besloten zijn knusse huis in Tilburg op Funda te zetten! Het is niet de eerste keer dat we dit huis op Funda zien; het stond in 2020 al te koop. Maar deze keer is er een bijzondere reden voor de verkoop: Roy en zijn zwangere vriendin, Michelle, hebben plannen om te verhuizen vanwege de gezinsuitbreiding! Neem jij het huis van Roy over?

De woning van Roy Donders

Roy, die binnenkort weer op de buis te zien zal zijn met een nieuwe realityserie, kocht de woning in 2016 voor €235.000. Het huis, staat sinds november wel al te koop. Duurt een huis verkopen toch iets langer dan het verkopen van huispakken! Maar met drie slaapkamers en een spa in het huis, kan Roy dit optrekje best wel eens gaan verkopen binnenkort!

En voor de beautyliefhebbers onder ons, er is zelfs een extra kamer die momenteel fungeert als schoonheidssalon! Als jij nog een excuus zoekt om je vriendin bij je te laten wonen, is dit misschien wel het perfecte huis om te kopen! We weten niet of je de spullen erbij krijgt, maar dat moet dan wel nog je smaak zijn. Het is namelijk wel erg kitsch!

woonkamer roy donders

Indeling van de woning:

De begane grond heeft een zeer stijlvolle trapopgang met ledverlichting, een prima keuken, grote woonkamer en natuurlijk de schoonheidssalon. De eerste verdieping is uitgerust met een overloop met een vaste kastenwand, de masterbedroom en nog een extra slaapkamer, en natuurlijk de luxe badkamer met een soort van spa! De tweede verdieping heeft ook een overloop, bergruimte en nog een derde slaapkamer.

Buiten biedt het huis een gezellige tuin die deels overdekt is, compleet met een plantenbak, terrasverwarming, een overkapte bergruimte. Toch wel een lekkere plek om te genieten van het zonnetje tijdens deze warme zomer!

tuin huis funda

Wonen in de omgeving Tilburg

Het huis is centraal gelegen, met snelle en gemakkelijke toegang tot winkels, het stadscentrum en de sfeervolle Piushaven. Ook zijn de autowegen niet ver, waardoor je snel steden als Eindhoven kan bereiken! Roy heeft zijn woning op Funda een prijskaartje van € 499.000 gegeven!

Voor dit bedrag kun je ook een aantal andere opvallende en toffe huizen scoren:

funda woning roy donders spa huis tilburgslaapkamer roy donders eetkamer huis roy donders funda trap ledverlichting funda