Living

Dit kleurrijke huis op Funda is voor de echte Oranjefans

Funda huis oranje
(Foto's: Funda)

Over smaak valt niet te twisten, zeker niet als het over woninginrichting gaat. De één kiest voor een neutrale aanpak, de ander gaat helemaal los  om de eigen persoonlijke smaak en voorkeuren naar voren te laten komen. De bewoner van de Van Arembergelaan 173 in Voorburg kiest duidelijk voor het laatste. Twee obsessies komen duidelijk naar voren op elke foto van de woning op huizensite Funda. Neem met ons een kijkje in deze uniek ingerichte, sprankelende woning.

Fan van Marilyn Monroe en/of oranje?

De ruime bovenwoning van 164 m² in Voorburg is een waar paradijs voor fans van de iconische Marilyn Monroe. De woning is gedecoreerd met foto’s, posters en andere memorabilia die een eerbetoon brengen aan de legendarische actrice. En na 1 nanoseconde in deze woning weet je al direct overduidelijk wat de lievelingskleur is van de huidige bewoner: oranje.

Los van de eigenzinnige inrichting biedt de woning een ruime moderne badkamer, een gesloten keuken aan de achterkant, een riante lichte woonkamer, en een balkon over de volle breedte van de woning. Maar het hoogtepunt is het dakterras van circa 14 m², waar je de zon tot de laatste straal kunt vangen terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over de skyline van Den Haag.

Funda huis oranje - buiten

Toplocatie en bereikbaarheid

Locatie, locatie, locatie is de favoriete mantra van makelaars. Wat dat betreft kan het bijna niet beter met deze woning. Die bevindt zich op slechts een paar minuten lopen van het NS Station Laan van NOI, waardoor het openbaar vervoer binnen handbereik is. Ook de belangrijkste uitvalswegen, zoals de A12 – check voor je vertrekt of die niet geblokkeerd is – naar de A4 en A13, zijn gemakkelijk bereikbaar.

Bovendien bevinden de winkelvoorzieningen aan het Koningin Julianaplein, het oude centrum van Voorburg, de Theresiastraat en de Haagse binnenstad zich op slechts enkele minuten fietsen of met de auto. Als je zin hebt in een dagje shoppen, is Westfield Mall of the Netherlands op fietsafstand, dus je kunt uitgebreid overdekt winkelen.

Indeling van de excentrieke woning

Je komt de woning binnen via een hal met meterkast en een trapopgang naar de woonetage. Via de ruime, lichte overloop kom je in de woon- en eetkamer, waar direct de oranje accenten opvallen. Aan de voorzijde bevindt zich de zitkamer met een gezellige – natuurlijk oranje – open haard en een fraaie erker die zorgt voor veel lichtinval. Aan de achterzijde ligt de ruime eetkamer met toegang tot het balkon over de volle breedte van de woning.

De moderne badkamer met ligbad/douche combinatie en vaste wastafel is niet supergroot, maar slim geplaatst. De keuken met oranje frontjes brengt je terug in de Amerikaanse droom met zijn zwart en wit geblokte vloer en andere retro vibes en geeft ook toegang tot het achterbalkon.

Funda huis oranje - haard

Is dit Funda appartement een koopje?

De vraagprijs voor dit uitzonderlijke appartement in een pand uit bouwjaar 1933 is € 450.000,- kosten koper. Omgerekend per  m² is dat € 2.744,-. Op Funda lezen we dat de gemiddelde vraagprijs per vierkante meter in deze buurt veel hoger ligt, namelijk € 4.062,-. We vermoeden dat de relatief lage vraagprijs met de eigenzinnige inrichting te maken heeft. Neutraal ingerichte woningen verkopen nu eenmaal makkelijker.

Aan de andere kant trekt de unieke inrichting juist de aandacht en krijgt de woning veel meer exposure dan gemiddeld. Hoe dan ook: zoek je een woning in Voorburg, ben je fan van Marilyn Monroe of de kleur oranje, of zie je een woning met een excentrieke inrichting wel zitten? Dan is dit appartement in onze ogen een koopje. Wil je meer informatie, contact met de makelaar of een bod doen? Ga dan naar de officiële Funda-pagina van deze woning. Geniet nog even van de foto’s van dit exceptionele appartement.

Funda huis oranje - woonkamer

Funda huis oranje - badkamer
Funda huis oranje - balkon
Funda huis oranje - dakterras
Funda huis oranje - eetkamer

Funda huis oranje - keuken
Funda huis oranje - toilet
Funda huis oranje - woonkamer andere kant
Funda huis oranje - slaapkamer