Funda

‘Horror-huis’ op Funda: durf jij de verborgen luiken te openen?

funda-horror-huis-hilversum
(Foto's: Funda)

Ben je op zoek naar een uniek huis met een verhaal om te vertellen? Misschien ben je wel een aspirant horror auteur, op zoek naar inspiratie voor je volgende bestseller. Of misschien hou je gewoon van een huis met karakter, met een mix van prachtige jaren ’20 details en een kleine rilling die over je rug loopt als je door het huis loopt. Op Funda staat een parel in Hilversum die hier aan voldoet.

Een historische schoonheid

Gelegen in het Schrijverskwartier, staat een bijzonde jaren ’20 woning, half vrijstaand en bol van authentieke details. Dit huis ademt de stijl van de vroege twintigste eeuw met zijn massief houten cottage betimmering. Daarnaast is het huis meer dan ruim, perfect voor een gezin, een koppel, of voor jou alleen.

Naast het hoofdgebouw bevindt zich een veelzijdig bijgebouw dat net zo intrigerend is als het huis zelf. Het heeft een luik dat leidt naar een mysterieuze onderruimte. Wat zit er in die ruimte? Daar kom je alleen achter als je de moed hebt om het te openen! Gelukkig laten de foto’s ook deze ruimte zien, en het lijkt op een soort van oude badkamer. Maar misschien heeft dit wel de potentie om een ondergrondse mancave te bouwen?

schuur met luik

Een blik op de indeling van het huis

De begane grond beschikt over een woonkamer met een erker en open haard, ideaal voor die gezellige winteravonden. De woonkeuken is voorzien van moderne apparatuur, en er is ook een ruime multifunctionele kelder. Aan ruimte is dus zeker geen gebrek in dit huis.

Op de eerste verdieping ontdek je een ruime slaapkamer met toegang tot een balkon. Maar let op! Er is daar iets dat lijkt op een verborgen luik. De spanning bouwt zich op. Wat zou erachter zitten? Daarnaast zijn er nog twee kleinere slaapkamers en een luxe badkamer met douche, toilet, whirlpoolbad en aangelegde vloerverwarming. De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, biedt nog een ruime slaapkamer.

luik in slaapkamer

Wonen in Hilversum

Het huis is gelegen tegenover stadspark de ‘Oude Haven’, aan de rand van het Noord/Westelijk villagebied. Vanuit de woning heb je vrij uitzicht over de oude haven. Het is een rustige en groene omgeving, ondanks dat het een korte afstand is van alle voorzieningen, scholen en het centrum van Hilversum. Durf jij het om op deze locatie te wonen? Dit huis staat nu te koop op Funda voor € 695.000.

houten woning funda tuin horror huis funda hilversum horror huis oude badkamer luik open luik funda huisbuitenruimte eng huis funda houten keuken funda