Funda

Funda-parel: wonen in een stukje geschiedenis in het hart van Nijmegen

funda-historisch-pand-nijmegen
(Foto's: Funda) Deze authentieke woning op Funda staat midden op de Grote Markt in Nijmegen

Heb jij altijd al midden in een grote bruisende stad willen wonen? Dit is je kans! Wij hebben een prachtig stekje gevonden op huizenwebsite Funda in een historisch pand, gebouwd rond 1820. Dit pand is gelegen in het bruisende hart van Nijmegen. Klinkt dat als een droom? Lees dan snel verder!

Prachtig authentiek pand

Het pand zelf is een plaatje om te zien. De gevel is gepleisterd en bestaat uit vijf etages met grote rechthoekige vensters die een zee van natuurlijk licht binnenlaten. Daarnaast geeft de grote dakkapel aan de straatzijde het pand een prachtige uitstraling.

Op de vierde etage van dit pittoreske pand vind je het appartement, waar het bruisende stadsleven van Nijmegen aan je voeten ligt. Cafés, restaurants, culturele hotspots en het centraal station zijn allemaal op een steenworp afstand.

funda voorzijde woning nijmegen

Indeling van het appartement

Authentieke elementen zijn zorgvuldig bewaard gebleven en gecombineerd met moderne voorzieningen. De woonkamer is een hoogtepunt, met een gezellige houtkachel, originele bakstenen muren, houten balken en veel natuurlijk licht. Vanuit de voorzijde van het appartement heb je een prachtig uitzicht op de Grote Markt.

De keuken is de verbinding tussen de woonkamer aan de voorzijde en de werkkamer aan de achterzijde, die ook als tweede slaapkamer kan dienen. De badkamer is stijlvol afgewerkt met behoud van originele elementen, wat bijdraagt aan de unieke charme van het appartement. Een vaste trap in de woonkamer leidt naar een ruime slaapkamer op de verdieping erboven. Ondanks dat het huis oud is, ziet het er van binnen nog prachtig uit!

authentieke woning nijmegen

Wonen in het centrum van Nijmegen

Dit appartement is een kans om te genieten van het beste van twee werelden – de rust en privacy van je eigen ruimte, en de levendigheid van de stad Nijmegen. Je geniet hier van alle moderne gemakken. Dit optrekje staat te koop op Funda voor € 359.000, hiermee past het perfect in het rijtje met mooiste woningen onder 4 ton!

zolder woning nijmegen grote markt werkruimte woning funda nijmegen keuken woning nijmegenwoonkamer woning nijmegen grote markt