Funda

Dit gerenoveerde herenhuis in Nijmegen heeft een bizar grote tuin

funda-herenhuis-grote-tuin-nijmegen
Dit prachtige Nijmeegse herenhuis heeft een gigantische tuin Foto's: Funda

Zoek je naar een mix van historische charme en modern comfort? Dan is dit uniek gerenoveerde herenhuis uit 1894 in Nijmegen precies wat je zoekt! Volledig gerestaureerd en gemoderniseerd in 2010, zit dit pareltje vol met karakteristieke elementen, gecombineerd met hedendaagse luxe. En het beste? Dit herenhuis heeft een werkelijk gigantische tuin.

Tuin waarmee je alles kan doen

De voorkamer met erker biedt de perfecte plek om te ontspannen, terwijl de aangrenzende derde kamer momenteel dient als een gezellige eetkamer. De ruime, ietwat authentieke keuken en de eetkamer openen beide op de indrukwekkende stadstuin. Deze gigantische tuin is niet zomaar een tuin, maar een groen paradijs dat als parkachtig wordt omschreven.

Met een lengte van 54 meter en voor het grootste deel 15 meter breed, biedt het voldoende ruimte voor ontspanning. En met toegang tot het Javabos, garandeert het een groen uitzicht, rust en privacy. En of dat nog niet genoeg is, beschikt het over een grote berging en een glazen tuinkas, perfect voor de groene vingers!

gigantische tuin herenhuis nijmegen

Indeling van het herenhuis

Terug in het huis ontdekken we op de eerste verdieping twee riante slaapkamers, beide met walk-in closet en inbouwkast, en een moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, en een ligbad. De achterste slaapkamer biedt toegang tot een ruim dakterras, terwijl de voorste kamer een balkon heeft met mooi uitzicht.

De tweede verdieping heeft nog twee ruime slaapkamers, een tweede even luxueuze badkamer, en een derde kamer die momenteel als werkkamer wordt gebruikt. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, ideaal voor de warme zomermaanden. Tot slot is er een ruime kelder, ideaal als opslag voor al je spullen die je niet direct in je woning wilt plaatsen.

zithoek herenhuis nijmegen

Wonen in Nijmegen

Dit indrukwekkende herenhuis op Funda is ideaal gelegen voor alles wat Nijmegen te bieden heeft, op loopafstand van cafés, restaurants, scholen, en supermarkten. Daarnaast is de universiteit ook gemakkelijk met de fiets te bereiken. Voor dit wonderlijke herenhuis moet je € 1.275.000 neerleggen.

keuken toegang tuin badkamer ligbad funda slaapkamer herenhuis nijmegen tuin herenhuis nijmegen grote tuin funda nijmegen woonkamer herenhuis nijmegen