Living

Funda Groningen: Dit penthouse heeft het mooiste dakterras van het Noorden

Funda Groningen Penthouse 11

Er gaat niets boven Groningen zeggen ze wel eens. Daarom besloten wij eens te onderzoeken of dit ook op gaat voor de huizen op Funda. We kwamen er al snel achter dat er genoeg pareltjes op Funda Groningen staan. Het penthouse waar wij direct voor vielen is dit stulpje aan de Phebensstraat. Vanaf hier heb je namelijk het mooiste privé uitzicht over Groningen.

Funda Groningen: het dikste penthouse en dakterras van de stad

Er is geen ander appartement te vinden met zo’n uniek dakterras. Het dakterras heeft namelijk de grootte van circa 140 m2. Vanaf het appartement dit ruime dakterras oplopen en over de gehele stad uit kijken moet hemels voelen. Stel je voor dat dit elke ochtend het begin van jouw dag is en je hier met een goede bak koffie nadenkt over de doelen die je wilt bereiken.

Thuiskomen in dit huis na een lange werkdag is hier ook prima te doen. Op het dakterras kun je namelijk een ruime loungeset en jacuzzi vinden. Vanuit deze jacuzzi heb je een prachtig uitzicht en smaakt de champagne nog net iets beter dan normaal gesproken. Is dit alles? Natuurlijk niet. Op het dakterras bevind zich namelijk ook een prachtige Finse sauna voor ultiem chillen.

penthouse Groningen funda

Penthouse vol bijzonderheden

Het penthouse bevindt zich in de prachtige oude binnenstad van Groningen. Om de hoek vind je de bekende Uboo Emmiussingel en je loopt vanuit het penthouse zo het centrum in. Het penhouse is modern en met passie ingericht. De woonkamer heeft een mooie gashaard, de keuken is van alle gemakken voorzien en de vloer is van stijlvol natuursteen. Hierdoor heeft het appartement een moderne en luxe uitstraling.

Het penthouse heeft dus alles waar je van droomt en biedt het mooiste uitzicht over de gezelligste stad van het noorden. Om hier van te genieten zul je wel eventjes diep in de portemonnee moeten kijken. Het penthouse staat hier op Funda te koop voor € 1.085.000.

Bijzonderheden:

  • uniek penthouse met uiterst royaal dakterras;
  • sfeervol, comfortabel en veilig;
  • master bedroom en nog 2 slaap-/werkkamers;
  • wandelen naar de Grote Markt of over de om de hoek gelegen karakteristieke singels.

Ga jij toch liever voor een penthouse in Amsterdam? Check dit dikke penthouse in de pontsteiger (inclusief personal assistent). 

Funda Groningen penthouse

Funda Groningen Penthouse

Funda Groningen Penthouse2

Funda Groningen Penthouse2

Funda Groningen Penthouse2

Funda Groningen Penthouse2