Living

Funda ontdekking: mega groot grachtenpand in hartje Amsterdam

grachtenpand Amsterdam centrum

Wie wil er nou niet midden in het centrum van Amsterdam wonen aan de Prinsengracht? Heerlijk om na een paar drankjes op het Leidseplein rollend naar huis te kunnen. Dit is zeker een grachtenpand in Amsterdam om heerlijk bij weg te dromen. Normaal zijn de huizen in onze hoofdstad best klein en is alles passen en meten, maar de grootte van deze woning valt helemaal niet tegen. Met 308m2 is het hier meer dan prima wonen. 

Stijlvol grachtenpand op de Prinsengracht in Amsterdam

De naam Prinsengracht doet zich er niet aan onder, want je voelt je als een prins op het witte paard in dit grachtenpand in Amsterdam. De schitterende woning bestaat uit drie verdiepingen met twee slaapkamers en twee badkamers. Heb je een groter gezin? Geen probleem want het huis biedt enorm veel mogelijkheden tot realiseren van extra ruimtes. Met een kleine verbouwing ben je er zo!

Wij waren meteen verliefd op de zwevende trap die naar de woonkamer gaat met de mooie elektrische haard van Element. Daarnaast mag de mooie badkamer ook niet onbesproken blijven. Met het ovale ligbad, dubbele wastafel en grote regendouche kun je hier heerlijk vertoeven. Aan parkeer nood in de stad is ook gedacht, want je stadsauto kun je gewoon kwijt in je eigen entree.

grachtenpanden-amsterdam

grachtenpand-amsterdam-trap

grachtenpand-Amsterdam-haardgrachtenpand-amsterdam-badkamer

Wonen in hartje centrum Amsterdam

Dat het dé perfecte plek is te wonen is je vast niet ontgaan. Filmpje pakken? De bioscopen zitten hier op loopafstand. Net als de theaters, sportscholen en natuurlijk de leuke terrassen in Amsterdam. Ook gezellig om  naartoe te gaan is de Noordermarkt. Deze ligt tussen de Prinsengracht nummer 16 en 18 bij de Westerstraat. Dit is dé place to be als je unieke producten wilt scoren.

Een van de jaarlijkse hoogtepunten van de Amsterdamse zomer is het Prinsengrachtconcert. Zaterdag 20 augustus 2022 is het weer zo ver en kan je genieten van een podium vol met klassieke muziek. Kan je zo kruipend naartoe als je het in bezit bent van de woning. Moet je er wel eerst even 3.995.0000 euro voor neerleggen. Meer foto’s van Prinsengracht 757 vind je op Funda.