funda-goedkope-bungalow-natuur
Foto's: Funda
Funda

Deze spotgoedkope bungalow is perfect voor natuurliefhebbers

Wij hebben op Funda wel een hele goedkope woning gevonden. In de rustieke omgeving van Nationaal Park Drentsche Aa en natuurgebied De Vijftig Bunder, staat namelijk een bungalow te koop voor de betaalbare prijs van slechts € 119.500. Als jij een vakantiehuisje in de natuur wilt, is dit de perfecte woning voor jou!

Bungalow in de natuur

Deze prachtige woning uit 1995 werd oorspronkelijk gebouwd voor een van de oprichters van recreatiepark ‘Buitenlust’, maar is in de afgelopen jaren gemoderniseerd aan zowel de binnen- als buitenkant en biedt nu alle comfort van een modern huis.

Wat erg lekker is, is dat deze bungalow midden in de natuur ligt. Voor deze goedkope prijs koop jij deze woning misschien wel als je tweede huisje om heerlijk tot rust te kunnen komen in de natuur!

woonkamer bungalow zuidlaren

Indeling van de bungalow

Binnen vind je een ruime en lichte woonkamer met een schuifpui die leidt naar het terras op het zuiden, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de natuurlijke omgeving. Verder is er een gezellige nieuwe kachel, waarmee je zonder gas kunt verwarmen. De keuken is uitgerust met alle inbouwapparatuur en heeft zelfs een wasmachine-aansluiting.

Er zijn twee slaapkamers, een badkamer en een besloten tuin rondom de bungalow met een fijn terras op het zuiden. Ook zijn er in deze tuin genoeg plekken waar je lekker in de schaduw kunt zitten. Achter de woning is er een extra parkeermogelijkheid en een vrijstaande stenen berging. Deze extra berging is ideaal om wat extra spulletjes op te bergen.

keuken bungalow funda

Wonen in Zuidlaren

De locatie van de bungalow is perfect voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers, omdat het Zuidlaardermeer en het Noordlaarderbos op korte afstand liggen en het centrum van Zuidlaren gemakkelijk te bereiken is. Maar ook voor wie op zoek is naar rust en ontspanning is deze bungalow een ideale plek. Voor een prijsje van € 119,500 is deze woning op Funda echt een koopje!

bungalow zuidlaren

besloten tuin bungalow

woonkamer funda bungalow

goedkope bungalow funda