Living

Dit is de goedkoopste woonboot van Nederland op Funda

Funda goedkoopste woonboot
(Foto: Funda)

De huizenprijzen blijven maar stijgen en betaalbare woonruimte vinden is moeilijk. Steeds meer mensen kijken dan ook naar alternatieven voor dure woonhuizen en appartementen. Zoals een woonboot, die heb je in alle prijsklassen dus ook in de laagste. We gingen voor je op onderzoek uit en vonden de goedkoopste woonboot die nu op Funda te koop staat. Word jij straks voor €120.000 k.k. kapitein op je eigen schip?

Betaalbaar wonen op het water

Deze woonboot aan de Abramskade 9 in Hoogezand bied je 52 vierkante meter woonruimte. Compact dus, maar wel goed onderhouden en gezellig. En met een vraagprijs van €120.000 k.k., is dit een unieke kans om je woondromen waar te maken voor een prijs die bijna niet meer voorkomt.

Wonen op of aan het water heeft zo zijn charmes. Stel je voor: je wordt wakker met het zachte gekabbel van het water, terwijl de zon langzaam opkomt en over het water schijnt. Dat klinkt als een uitstekende manier om je dag te beginnen, toch?

Funda goedkoopste woonboot woonkamerVan binnen recent grotendeels vernieuwd

De binnenkant van de woonboot is onlangs grotendeels vernieuwd en geïsoleerd. Dus je hoeft voorlopig niet in je woning te investeren. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de drukte van de stad, want deze woonboot biedt rust en privacy in overvloed. Bij de woonboot hoort een klein stukje grond dat grotendeels betegeld is en waar een houten berging staat.

De ligging van deze woonboot is nabij het stadscentrum van Hoogezand. Dat betekent dat alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik zijn. Of je nu zin hebt in een gezellig avondje uit of een ontspannen dagje aan het water, deze woonboot biedt het allebei.

De ligging van de woonboot

Daarnaast is deze woonboot gunstig gelegen aan vaarwater, dus je hebt de vrijheid om met een roei- of motorbootje de omgeving te verkennen. Het water is letterlijk je achtertuin, en dat geeft je een gevoel van vrijheid dat je niet snel ergens anders zult vinden.

Bij Hoogezand denk je natuurlijk direct aan Sappermeer. Van 1811 tot 2018 vormden ze samen de dubbelgemeente Hoogezand-Sappermeer. Tegenwoordig is Hoogezand de hoofdplaats van de gemeente Midden-Groningen. De plaats met 21.830 inwoners biedt bezienswaardigheden zoals de Damkerk uit 1660. Ook een strand is nabij: aan het aan Hoogezand grenzende Zuidlaardermeer ligt het strand van Meerwijck. In het stadshart van Hoogezand tref je naast het winkelaanbod ook een theater, bioscoop en bibliotheek.

Funda goedkoopste woonboot

Betaalbaar comfort en gemak

Deze woonboot is niet alleen betaalbaar, maar ook comfortabel. Met dubbel glas en een cv-ketel ben je verzekerd van een warme en knusse plek, zelfs op koude dagen. Zo kun je optimaal genieten van de frisse lucht en de rustgevende geluiden van het water.

De woonboot heeft één slaapkamer, een keuken en een badkamer met douche en toilet. Kortom, alles wat je nodig hebt om comfortabel te leven. Het is een prima woonruimte voor één of twee personen die op zoek zijn naar een gezellige en betaalbare plek om samen te zijn. Dankzij de combinatie van de ligging aan het water, de prijs en recente renovaties, biedt deze woonboot een uitstekende mix van comfort en betaalbaarheid. Check voor een uitgebreide indruk van de woonboot de foto’s hieronder:

Funda goedkoopste woonboot
Funda goedkoopste woonboot
Funda goedkoopste woonboot
Funda goedkoopste woonboot
Funda goedkoopste woonboot
Funda goedkoopste woonboot
Funda goedkoopste woonboot
Funda goedkoopste woonboot
Funda goedkoopste woonboot