funda-goedkoopste-huis-rotterdam
Foto's: Funda
Funda

Het goedkoopste huis op Funda met tuin is perfect voor starters

Wij hebben het goedkoopste huis gevonden op Funda! We weten allemaal dat er mooie huizen in Rotterdam staan, maar deze studio is echt een verborgen pareltje in de havenstad. Met zijn moderne en lichte uitstraling, gunstige ligging en nabijheid van stadse voorzieningen, biedt het de ideale woonruimte voor starters! Deze woning is vandaag open voor bezichtiging, dus je moet snel zijn! 

Het perfecte huis voor starters

Deze compacte studio met zeer nette afwerking is een ideaal huis voor starters die op zoek zijn naar een betaalbare woning met moderne voorzieningen. De studio heeft een lichte en frisse uitstraling, waardoor je je direct thuis zult voelen. Met een oppervlakte van 3.17 x 2.42 meter is de studio compact, maar slim ingedeeld om optimaal gebruik te maken van de ruimte. De moderne keuken heeft een wit blok en is uitgerust met een kookplaat.

Bovendien wordt een losse koelkast meegeleverd, waardoor je direct kunt beginnen met koken en genieten van je nieuwe huis. Een van de grootste voordelen van deze studio is de moderne badkamer en keuken. De badkamer, met een afmeting van 1.85 x 1.45 meter, is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een modern toilet.

goedkoopste studio funda

Gunstige ligging in een bruisende omgeving

Dit huis is niet alleen betaalbaar en modern, maar heeft ook een gunstige ligging in de kop van Rotterdam-Zuid met stadse voorzieningen en diverse hotspots in de directe omgeving. Met slechts vijftien minuten fietsen ben je in het bruisende stadscentrum van Rotterdam, waar je kunt genieten van winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Voor wie gebruik wil maken van het openbaar vervoer, is dit huis ideaal gelegen. Op loopafstand bevindt zich een metrostation, waardoor je eenvoudig de stad kunt verkennen. Daarnaast zijn er verschillende supermarkten in de buurt, waardoor je altijd dicht bij huis je boodschappen kunt doen. Je hebt zelfs toegang tot een tuin van 9 meter lang en bijna 3 meter breed! Dat is ongekende luxe voor zo’n goedkope studio!

goedkoopste huis funda

Wonen in Rotterdam

Met een gunstige ligging ten opzichte van stadse voorzieningen, biedt dit huis de perfecte mix van gemak en stadsleven. Ook is het Zuiderpark met de voet te bereiken, waar je heerlijk kan lopen en zelfs een potje tennis of padel kan spelen! De goedkoopste woning op Funda kost je slechts € 75.000! goedkoopste studio rotterdam goedkoopste appartement rotterdam indeling goedkoopste huis tuin goedkoopste woning funda