Funda

Funda-parel: Futuristische villa aan de oever van waterplas

Funda

Op Funda bezichtigen we de meest uiteenlopende architectonische hoogstandjes van Nederland. Een van de meest bekeken woningen op de huizensite is bijvoorbeeld de doughnut-shaped villa, maar er zijn ook hoekige stulpjes beschikbaar die onze interesse wekken. In Arnhem staat namelijk een design-villa met een aantal goede punten. Wij namen de afslag naar de wijk Schuytgraaf-Zuid om een kijkje te nemen in dit messcherpe optrekje.

Spectaculaire villa aan de oever van een waterplas

Deze ruime villa is gebouwd op de oever van een waterplas, dus perfect voor de sportvisser die graag thuis blijft. De architecten hebben het huis naar de vorm van de hoekige oever gebouwd, wat een unieke uitstraling geeft. Een gedeelte van de villa hangt over het water, waardoor er volgens de advertentie een ‘wauw-effect’ ontstaat. Dat gevoel kregen we eerder toen we de mooiste mancaves gingen bezichtigen.

De villa heeft een woonoppervlakte van 263 m² en staat op een perceel van 740 m², er is dus een ruime omliggende tuin aanwezig waar, indien gewenst, een vlonder kan worden aangelegd. De opzet van het huis is het contact met het water, en daar zijn de architecten in geslaagd. De villa bestaat uit twee woonlagen (begane grond en eerste verdieping), en heeft zes kamers, waarvan er vier slaapkamers zijn. Er zijn ook drie badkamers in het huis aanwezig.

821 2160

Futuristische villa op Funda

De villa is van binnen ruim opgezet, met hoge ramen, waardoor er veel lichtinval is. Het panoramische uitzicht over het water vanuit de living is het eerste wat opvalt. Daarnaast is de keuken een extra blikvanger door het kookeiland (van 6 meter lang) dat van marmer is gemaakt. Er is op de begane grond ook een wellness ruimte aanwezig dat voorzien is van een jacuzzi en een gym. De glazen schuifpui geeft toegang tot het terras, dat volledig in het teken staat van het uitzicht op het water.

Op de eerste verdieping zijn de slaapkamers en de badkamers te vinden. De hele sfeer is zeer chique opgezet, en is zeer licht door de vele en grote raampartijen. Het vrijstaande bad in een van de badkamers en de stortdouche geven de bewoner het gevoel van luxe dat vergelijkbaar is met een sterrenhotel. Deze villa is van alle gemakken voorzien. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Funda. Op de site zijn ook meer foto’s beschikbaar.

830 2160

833 2160

837 2160

845 2160

882 2160

876 2160