funda-familiewoning-dakterras
Foto's: Funda
Funda

Unieke semi-vrijstaande familiewoning met een spectaculair dakterras

In het historische centrum van Leidschendam hebben wij een prachtige familiewoning gevonden op huizenwebsite Funda! Met zijn woonoppervlakte van 196 m² verdeeld over twee woonlagen en zijn unieke eigenschappen, is dit huis echt een oogappeltje! Ben je al benieuwd naar deze prachtwoning? Lees snel verder!

Volledig gerenoveerd huis

De woning is opgetrokken uit twee appartementen en herbouwd in 1998. In 2020 is het huis volledig gerenoveerd en voorzien van moderne isolatie, een goede ketel en dubbelglas. Hierdoor is het huis niet alleen prachtig, maar is het ook een extreem energiezuinige woning geworden. Dat is met de stijgende energieprijzen zeker geen overbodige luxe meer.

Wat deze woning echt uniek maakt, is het enorme dakterras van maar liefst 163 m² op het zuiden. Het dakterras is bereikbaar vanuit de woonkamer en leefkeuken en biedt een prachtig uitzicht over de historische stad van Leidschendam. Met meerdere loungesets maakt dit maakt het dakterras de ideale plek om te ontspannen, te zonnebaden, of al je vrienden uit te nodigen! Mocht het nou echt extreem heet worden, kan je hier ook prima een riant zwembad kwijt.

funda groot dakterras

De indeling van de woning

De woning heeft een praktische indeling met veel ruimte. Op de begane grond is er zelfs een inpandige schuur voor extra bergruimte. Ook is de woning extreem licht, door de grote ramen. Hierdoor lijkt deze ruime woning nog een stukje groter dan dat het in werkelijk is.

Op de eerste woonlaag is er een grote woonkamer te vinden. Hier is ruimte voor een grote zithoek en een grote eettafel. Verder is er op deze verdieping nog een woonkeuken, twee slaapkamers en een badkamer te vinden. Op de tweede woonlaag zijn er nog eens twee slaapkamers te vinden. Dit huis mag met al deze ruimte en slaapkamers een echt familiehuis genoemd worden!

grote woonkamer Leidschendam

Wonen in Leidschendam

De locatie van de woning is ook ideaal. Gelegen in het historische centrum van Leidschendam, bevindt het huis zich op loopafstand van vele voorzieningen zoals winkels en leuke cafés en restaurants. Leidschendam ligt tegen Den Haag aan, waardoor je een grote stad om de hoek hebt. Ook zijn Leiden en Rotterdam met enkele minuutjes in de auto gemakkelijk te bereiken van dit huis op Funda!

ruim dakterras funda

groot dakterras woning Leidschendam

woonkeuken woning Leidschendam

zithoek familiehuis funda

eettafel grote woonkamer Leidschendam

grote open woonkamer