Funda

Deze enorme villa is het meest energiezuinige huis op Funda

funda energiezuinige villa
Foto's: Funda

Heb jij altijd al in een gigantische villa willen wonen, en ook nog eens extreem energiezuinig willen leven? Dit huis op Funda heeft energielabel A+++, waardoor jouw energierekening een heel stuk minder zal zijn! Laten we snel een kijkje nemen naar deze prachtige villa in Almere, dat omgeven is door natuur.

De ultieme energiebesparende woonervaring

Dit prachtige huis biedt alles voor de ultieme woonervaring. De ruime woonkamer biedt een prachtig uitzicht op de tuin en heeft openslaande deuren naar de veranda. In dezelfde ruimte als de woonkamer is een grote eetkeuken met eetbar, dat perfect is voor gezellige dinertjes. Via de bijkeuken heb je toegang tot de dubbele garage, praktisch voor uw auto’s en opslag.

Via een glazen trap kom je op de eerste verdieping waar de grote master bedroom aanwezig is. Deze grote slaapkamer beschikt over een inloopkast, eigen relaxruimte en een luxe badkamer. De tweede slaapkamer op deze verdieping kan ook gebruikt worden als werkruimte. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers te vinden. Daarnaast is hier ook veel bergruimte waar je al je spullen kwijt kan.

energiezuinige villa overgooi

Energiezuinig leven

Deze woning is volledig gasloos en beschikt over maar liefst 30 zonnepanelen en een warmtepomp. Hierdoor is de woning zelfvoorzienend in energie en heeft het geen gasverbruik. Energielabel A+++ is niet alleen lekker als je van een lage energierekening houdt, maar ook als je nog eens je steentje wilt bijdragen aan verbetering van het milieu!

Niet alleen je energielabel is groen, maar de gigantische tuin ook! Met meerdere terrassen kan jij perfect genieten van je riante tuin. Het is ook zeker geen overbodige luxe dat hier een grote schuur staat waar je al je tuinspullen gemakkelijk in kwijt kan.

grote tuin overgooi

Heerlijk vertoeven in Overgooi

Overgooi is een villawijk in de stad Almere. Je kunt hier genieten van meerdere bossen en het huis ligt pal naast het Gooimeer. Als je houdt van balletjes slaan ben je in een mum van tijd ook op de golfbaan Almeerderhout. Ondanks deze bijzonder rustige omgeving, kan je Amsterdam en ’t Gooi snel bereiken met de auto. Om jezelf eigenaar te mogen noemen van deze energiezuinige villa op Funda, heb je € 1.595.000 nodig.

grote woonkeuken funda

ruime slaapkamer almere

luxe badkamer overgooi

glazen trappenhuis funda

overdekt terras funda

energiezuinige woning