funda-energiezuinig-tiny-house
Foto's: Funda
Funda

Energiezuinig wonen in schattige tiny house met prachtig uitzicht

Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit om duurzaam te leven en wonen, en dit prachtige tiny house in Tienhoven is daar het perfecte voorbeeld van. Het huis is volledig energieneutraal en circulair gebouwd, waardoor het niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Ben je al benieuwd naar deze energiezuinige woning op Funda?

Indeling van het tiny house

Binnenin het huis vind je een open keuken en woonkamer. De woonkamer heeft drie grote openslaande deuren, waardoor je gemakkelijk de tuin in kan stappen. Bovendien heeft de slaapkamer ook nog eens twee glazen deuren naar buiten, waardoor je altijd lekker verbonden bent met de natuur.

Ondanks dat het een klein huis is, is de badkamer erg luxe. De badkamer heeft namelijk een grote inloopdouche. Verder is de natuurstenen waskom een mooie combinatie met het hout dat verwerkt is in de badkamer. En als je wat extra ruimte nodig hebt, is er ook nog een goed geïsoleerd tuinhuis dat gebruikt kan worden als werkruimte. Maar misschien tover jij het wel om tot jouw eigen fitnessruimte in je huis?

woonkamer duurzaam tiny house

Energiezuinig klein huis

Het huis is gemaakt van hout en heeft een dak waar zowel gras als zonnepanelen op liggen, heerlijk duurzaam dus. Door de uitstekende isolatie, pelletkachel en de zes zonnepanelen zijn de energiekosten bijzonder laag in dit huis.

De tuin is een waar paradijs vol met groene planten. Je kan hier perfect genieten van alle bloemen en kruiden in de tuin. Verder heeft de tuin ook een vijver met een pomp en een waterton om de vijver aan te vullen.

funda tuin met vijver

Wonen aan de Maarsseveense plassen

Als jij een natuurliefhebber bent is dit de geschikte woning voor jou. Als je deze woning koopt krijg je een sleutel die toegang geeft tot de Maarsseveense plassen. Hier kan je heerlijk vertoeven bij goed weer. Bovendien heb je ook een gratis parkeerplek bij dit prachtige natuurgebied.

Ondanks deze heerlijke natuur, ben je vanaf Tienhoven snel in grote steden als Utrecht en Amsterdam. Dit is dus de perfecte woning als je op zoek bent naar rust maar ook de voordelen van het stadse leven wilt hebben. Dit energiezuinige pareltje op Funda kost je zo’n € 380.000.

klein huis funda

tiny house tienhoven

badkamer energiezuinig huis

tuinhuis in tuin

tuin met vijver funda

duurzame woning funda