energiezuinige woning funda
Foto's: Funda
Funda

Extreem duurzame woning op Funda straalt als de zon

Wij hebben een van de meest energiezuinige woningen op Funda gevonden. De eigenaren hebben ervoor gezorgd dat het huis de nieuwste technologieën op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft. Ben je benieuwd naar hoe dit huis er uit ziet? Neem snel een kijkje!

Energiezuinige woning

Met 12 zonnepanelen en goede isolatie zijn de energiekosten van dit huis minimaal. Deze zonnepanelen zijn genoeg om stroom en warm water overdag te krijgen, terwijl de overbodige energie wordt opgeslagen in een grote batterij. Hierdoor is de woning volledig gasvrij en gebruik je alleen duurzame energie. Wel zo lekker met de hoge energiekosten van deze dagen!

De eigenaren hebben de woning verbouwd met oog voor duurzaamheid en detail en hebben samengewerkt met een binnenhuisarchitect om ervoor te zorgen dat de afwerking, kleuren en materialen perfect bij elkaar passen. Het resultaat is een huis dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook extreem duurzaam is.

open keuken haarlem

De open woonkeuken steelt de show

Naast dat al je zon wordt opgevangen door de zonnepanelen, heb je met een mooie voortuin en een tuin op het oosten de mogelijkheid om nog meer van de zon te genieten. Het huis heeft daarnaast drie verdiepingen met in totaal vier slaapkamers en twee badkamers, waardoor er genoeg ruimte is als jij plannen hebt voor een groot gezin.

Bij binnenkomst kom je in de ruime woonkamer met open keuken. De keuken heeft een prachtig kookeiland en biedt veel ruimte om te koken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de achtertuin. Door de grote ramen en open indeling voelt deze ruimte extra groot aan!

open woongedeelte haarlem

Indeling van het huis

Op de eerste verdieping van het huis bevindt zich een grote slaapkamer met balkon. De slaapkamer heeft een eigen badkamer, compleet met een dubbele wastafel, een ligbad en een aparte regendouche. Deze verdieping beschikt ook over een tweede slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van het huis.

Deze kamer is ideaal voor een kinderkamer, logeerkamer of kantoor aan huis. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, wat natuurlijk zorgt voor een aangename sfeer. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, elk met een eigen charme en ruimte. Ook hier is er een badkamer met wastafelmeubel, regendouche en toilet.

slaapkamer funda haarlem

Een woning in Haarlem

Haarlem is natuurlijk een heerlijke plek om te wonen. Niet alleen zit je extreem dicht bij het stadse leven van Amsterdam, je kan ook prima een middagje naar het strand in Zandvoort als het weer het toe laat! Ook heb je veel natuur rondom Haarlem, waardoor het een heerlijke plek is om tot rust te komen. Deze duurzame woning op Funda kost zo’n € 875.000.

woonkamer energiezuinige woning

werkkamer haarlem

nieuwe badkamer funda haarlem

tuin op zuiden funda