https://manly.nl/?p=68510&preview=true
Foto's: Funda
Funda

Een van de duurste huizen op Funda is een waar rijksmonument

Toen we een kijkje namen naar de vijf duurste huizen op Funda, kwamen we dit pareltje tegen op nummer 5. Dit rijksmonument met een schitterende privétuin en een scala aan voorzieningen, zorgt ervoor dat deze villa een oase van rust en luxe is. Laten we snel een kijkje nemen naar dit betoverende huis in Wassenaar.

Licht interieur in prachtig rijksmonument

De indeling van het huis is uniek. Het huis is als een halve cirkel rondom het terras gebouwd, waardoor je altijd een leuk plekje hebt om naar te kijken. Vanuit de imposante ontvangsthal heb je toegang tot een ruime woonkamer, een serre met prachtig uitzicht op de duinen, een studeerkamer en een eigen fitnessruimte!

Het landhuis biedt een overvloed aan ruimte om te ontspannen. In de rechtervleugel bevindt zich een tweede woonkeuken, een eetgedeelte met een gezellige open haard, een royale eetkamer en een centraal gelegen woonkamer. Er is zelfs een extra kamer die je zelf nog kan inrichten. Ga jij hier een thuisbioscoop in je huis maken?

prachtige woonkeuken wassenaar

Een luxe villa met uitstraling van een landhuis

De linkervleugel van het landhuis is gewijd aan rust en ontspanning. Hier is de master bedroom, compleet met een prachtige badkamer en een royale kamer voor het omkleden. De eerste verdieping heeft nog eens vier ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Ook kan een sauna uiteraard niet ontbreken op deze verdieping.

Buiten is er nog een riante vijver en een uitgestrekte 9-holes golfbaan! Als je niet van golfen houdt, kan je je ook vermaken in het zwembad. De buitenomgeving is compleet met een poolhouse bij het zwembad, waar je kunt ontspannen in de schaduw. Voor de liefhebbers van tennis is er een gravel tennisbaan met een aangrenzende tennisbar, waar je na het spelen kunt ontspannen.

zwembad tuin villa

Omgeven door groen in Wassenaar

Gelegen in een historisch en rustig natuurgebied, biedt deze woning een vredige ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven. Deze woning in Wassenaar is volop omgeven door duinen en groen, een heerlijke plek om tot rust te komen! Deze woning op Funda kost een kleine 12 miljoen, maar dan krijg je er ook wel veel voor terug!

dure villa wassenaar

tennisbaan tuin funda

golfbaan in tuin funda

vijver in tuin wassenaar

gigantische entreehal villa

tuin wassenaar villa