duurste huis funda
Foto: Funda
Funda

Duurste huis op Funda: kapitale villa in James Bond-style

We komen op huizensite Funda regelmatig optrekjes tegen die een vermogen kosten. Er is echter altijd een topper die bovenaan de lijst staat, en die hebben wij gevonden. Het optrekje dat we in dit artikel bezichtigen is op dit moment het duurste huis dat op Funda is te vinden, en die laten we graag aan jullie zien. Dus trek je schoenen uit voor een rondje in dit moderne en high-tech kasteel.

James Bond-style verdieping

Aan alle luxe is gedacht in deze kapitale villa. Het gebouw staat op 3,2 hectare eigen grond, en is verscholen in een bosrijk gebied. In de advertentie wordt benadrukt dat het gebouw duurzaam is gebouwd, en er gebruik wordt gemaakt van een warmtepomp. Het is echter het adembenemende interieur van deze villa dat alle verbazing overtreft. Het gebouw heeft een ‘entertainment floor’ dat gasten het idee geeft dat ze in een James Bond-film terecht zijn gekomen.

De verdieping heeft een zwembad dat met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een dansvloer. Op dezelfde verdieping is een wellness afdeling te vinden, inclusief jacuzzi en regendouches voor acht personen. Het is daarna mogelijk om in je eigen bioscoopzaal een film te kijken, daar is plaats voor maar liefst twintig personen. Op deze verdieping zul je jezelf in ieder geval nooit vervelen.

641 2160

Het woongedeelte en de slaapkamers

Op de begane grond is het woongedeelte te vinden. Deze ligt boven de verwarmde garage van 214 m², de totale woonoppervlakte is maar liefst 1.893 m², dat is verdeeld over vier verdiepingen. De living is maar liefst 140 m², dat is verdeeld over twee niveaus. Deze grenst aan een stijlvolle keuken, en een serre van 32 m². Op dezelfde verdieping is een eetkamer te vinden dat grenst aan een bibliotheek en een televisiekamer.

Als we een verdieping hoger gaan dan zijn er vier ruime slaapkamers te vinden, en een riante werkkamer met uitzicht op het bos. Elke slaapkamer heeft een stijlvolle design-badkamers. De master-suite heeft een aangrenzend terras waar de heer en vrouw des huizes heerlijk wakker kunnen worden. Het gastenverblijf van deze imposante villa heeft ook een eigen badkamer en pantry. Dit huis is echt de koning onder de droomvilla’s.

652 2160

Het duurste huis op funda

Deze villa staat in Bosch en Duin, en staat te koop voor een bedrag van maar liefst 18.000.000 euro. Er wordt bij vermeld dat het huis op een toplocatie staat waar de bewoners in alle rust en privacy kunnen genieten van alles wat het huis te bieden heeft. De architect heeft zich laten inspireren door het Getty Museum in Los Angeles, wat terug is te zien in de gevel van het huis.

Het huis is voorzien van de nieuwste bewakingsapparatuur, dat op afstand is te bedienen. Het hek biedt toegang tot je eigen landgoed, waarna je door een bos op eigen grond naar de villa kunt rijden. De foto’s op de website van Funda zeggen al genoeg over de luxe waarin gewoond wordt, maar als je echt een goede impressie wilt dan is het huis met eigen ogen bezichtigen uiteraard de beste optie.

735 2160

715 2160

663 2160

697 2160

723 2160

731 2160

734 2160

712 2160