Living

Waanzinnige dubbele woning pronkt in het hart van Rotterdam

funda-dubbele-woning-rotterdam
Foto's: Funda

Op een unieke locatie tegen het centrum van Rotterdam bevindt zich een magisch huis dat sinds kort staat aangeboden op Funda. We weten al dat er genoeg mooie huizen in Rotterdam staan. Maar, wat bijzonder is aan dit huis, is dat er twee ingangen zijn, en dat het huis dus ook twee verschillende huisnummers heeft. Perfect als jij van het ene huis een kantoor wilt maken, en van het andere huis je woning!.

Twee bijzondere huizen in Rotterdam

Als je aan komt lopen, valt direct de opvallende architectuur op. Twee koepeltorens steken boven de andere huizen uit, waardoor het huis een unieke uitstraling krijgt. De woningen is daarnaast gelegen aan het Koningin Emmaplein, omringd door vijftien prachtige herenhuizen in een halve cirkelvorm. Wij waren eigenlijk al verkocht toen we alleen de buitenkant van de woning zagen, en toen moesten we binnen nog een kijkje nemen!

Eenmaal binnen in het huis wordt men begroet door veel daglicht dat door de grote ramen naar binnen stroomt. Overal zijn prachtige marmeren schouwen te vinden. Het huis beschikt ook over prachtige trappenhuizen met zuilen. Verder heb je ook een prachtig uitzicht over de de Maas, de imposante Euromast en het bruisende centrum van Rotterdam.

funda omgeving dubbele woning rotterdam

De prachtige omgeving van dit huis

Het uitzicht aan de zuidzijde van het huis is werkelijk adembenemend. Als je wakker wordt, zie je gelijk de zon opkomen, terwijl je uit kan kijken over de kleurrijke bloemen in de tuin. Dit tuintje wordt compleet gemaakt met een charmant fonteintje! Dit tuintje is ook de perfecte plek om te ontspannen na een dag hard werken.

Ook staat er volop kunst door het hele huis heen, waardoor je mooi kan pronken als je mensen over de vloer hebt! Bovendien is het huis gelegen in het historische Scheepvaartkwartier, een buurt vol met cultuur en veel natuur. Hier vind je talloze historische monumenten en zijn er meerdere museums gevestigd in het Museumpark, dat aan de overkant van de straat ligt. Aan cultuur geen gebrek dus.

binnenkant woning kunst

Wonen in het prachtige Rotterdam

Hoewel het centrum op de fiets binnen drie minuten te bereiken is, wordt deze woning in Rotterdam omgeven door veel rust. Zo zijn Het Park en het Museumpark te bereiken met 3 minuten wandelen, waardoor je altijd de rust op kan zoeken! Dit huis staat momenteel te koop op Funda voor € 7.990.000.  grote ramen funda woning rotterdam funda zitkamer dubbele woning eetkamer dubbele woning rotterdam keuken dubbele woning rotterdam funda tuin dubbele woning uitzicht tuin dubbele woning