Funda

Paradijselijke luxe op Funda: deze droomvilla overstijgt werkelijk alles

funda-villa-paradijselijke-luxe
Foto's: Funda

In het een schitterende villawijk van Naarden hebben wij een droomvilla gevonden die alle verwachtingen overtreft. Met een overvloed aan natuurlijke schoonheid, prachtig aangelegde tuinen en een scala aan voorzieningen, belooft deze villa een oase van rust en ontspanning te zijn. Laten we eens een kijkje nemen in deze betoverende woning op Funda!

Leven in luxe en weelde

Deze villa is een waar meesterwerk. Van de royale entree met een prachtig trappenhuis tot de indeling van de ruimtes, elk detail is doordacht en ontworpen om een gevoel van elegantie te creëren. Deze villa biedt een overvloed aan luxe voorzieningen die jouw levensstijl naar nieuwe hoogten tillen.

Een binnenzwembad, sauna, jacuzzi, biljartkamer en een masterbedroom van maar liefst 60 m² zijn slechts enkele van de vele faciliteiten die je hier kunt vinden. Of je nu wilt ontspannen na een drukke dag of jezelf wilt verwennen met een wellness-ervaring, deze villa heeft alles wat je nodig hebt.

binnenzwembad villa funda

Verborgen paradijs in de natuur

Met zijn ligging tussen de bomen en landerijen biedt deze droomvilla een echt toevluchtsoord in de natuurlijke omgeving van Oud-Valkeveen. De prachtige tuin rondom de villa is een verlengstuk van de luxueuze leefruimtes binnen. Met meerdere terrassen kun je genieten van de buitenlucht en de groene omgeving.

De eetkamer, verbonden met de tuin en het terras via openslaande deuren, biedt de perfecte setting voor een culinair avontuur met uitzicht op de buitenruimte. Vanuit de tuin kijk je prachtig uit over de weilanden aan de achterkant van het huis. Hier kun je genieten van rust, ver weg van de drukte van het dagelijks leven.

tuin villa naarden

Wonen in Naarden

Hoewel deze villa in Naarden een gevoel van rust en afzondering biedt, hoef je je geen zorgen te maken over afgezonderd te zijn van de bewoonde wereld. Met zo’n vijf minuten zit je al op de snelweg! Als jij in deze prachtige villa op Funda wilt wonen, moet je zo’n € 3.975.000 neerleggen!

uitzicht villa naarden funda villa in naarden woonkamer villa naarden zitkamer schaakbord villa biljartkamer mancave funda fitnessruimte villa naarden