Funda

Te koop op Funda: droomvilla inclusief dikke mancave

Droomvilla

De mooiste parels vinden we in het water. Dit pareltje ligt er net naast, in het Friese Heerenveen om precies te zijn. Deze prachtige villa ligt op een rustige plek te wachten om bewoond te worden, want er is ruimte genoeg voor een groot gezin. Wij nemen graag een kijkje in dit aantrekkelijke stukje vrije architectuur.

Ruime woning aan het water

Deze vrijstaande villa vinden we in de chique wijk De Greiden, een woonomgeving waarin rust en woongenot centraal staan. Deze woning heeft een aanlegsteiger waar je jouw boot of jetski veilig aan kunt leggen. Het woonoppervlakte van 316 m² is volledig in nieuwe stijl en biedt plaats aan maar liefst zes slaapkamers. Het huis staat op een perceel van 1.039 m², er is dus ruimte genoeg voor een buitenfeestje.

Dit is geen rietgedekte villa, maar we vinden er vele zonnepanelen op zodat er flink bespaart kan worden op energiekosten. De woning heeft een A+ label, dus alle inbouwapparatuur in de ruime keuken verbruiken weinig. Ook in de garage is alles goed geïsoleerd, waardoor er door de handige klusser of hobbyist flink kan worden geklust. Maar de echte blikvangers van het huis zijn andere ruimtes.

367 2160

Droomvilla met sauna en mancave

Deze droomvilla is zeer ruim opgezet, waar de keuken prachtig op aansluit. Er is op de eerste verdieping een luxe badkamer aanwezig waar ook een stoomcabine toebehoort. Daarnaast is er ook een jacuzzi aanwezig voor de nodige ontspanning. Het dakterras en de buitenhaard zorgen ervoor dat de gezelligheid makkelijk naar buiten verplaatst kan worden.

Voor de man des huizes is er een mancave aanwezig (zie onderste foto), waar hij met zijn vrienden een lekker biertje kan pakken, of een potje tafelvoetbal kan spelen. Ook aan de elektrische auto is gedacht, want de villa heeft een vast oplaadpunt. De locatie van het huis is ook top. Het ligt aan een open vaarwater, dus na een dag hard werken is het heerlijk vertoeven in de omgeving van het huis. Check de foto’s voor een impressie, of kijk op de website van Funda voor meer informatie.

372 2160

375 2160

387 2160

384 2160

404 2160

441 2160