Funda

Dit is de ultieme droomlocatie voor paardenliefhebbers op Funda

funda-droomlocatie-paardenliefhebbers

Woningsite Funda blijft ons aangenaam verrassen. Dit keer met een ware droomlocatie voor paardenliefhebbers. Het gigantische en veelzijdige hippisch centrum ligt in het fraaie, open landschap in het westen van Drenthe. Neem met ons een kijkje in dit unieke vastgoedcomplex en paardenparadijs.

Harmonieus, modern, functioneel en gigantisch groot

Gelegen aan de rand van een schilderachtig beekje in het Wasperveense Aa-bekken, straalt deze faciliteit harmonie, moderniteit en functionaliteit uit. Met maar liefst 10 hectare eigen grond biedt deze plek volop ruimte voor mens en paard om te leven, te trainen en te genieten.

De accommodatie bestaat naast het prachtige hoofdgebouw onder andere uit charmante verblijfsaccommodaties in dezelfde architecturale stijl, een veldschuur, een buitenpiste, een indoor stapmolen, een indoor en outdoor longeercirkel en maar liefst 23 graspaddocks bevat. Het geheel wordt omgeven door beboste oevers en een indrukwekkende 2 kilometer lange galoppeerbaan.

funda-droomlocatie-voor-paardenliefhebbers

Duurzaam en energie-efficiënt

Wat deze locatie nog specialer maakt, is het gebruik van duurzame materialen en energie-efficiënte systemen. Daardoor is het één van de meest energiezuinige bouwwerken op Funda.

Een warmtepomp aangedreven verwarmingssysteem zorgt ervoor dat alle gebouwen een aangename temperatuur hebben. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er maar liefst 150 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd, waardoor de faciliteit grotendeels zelfvoorzienend is en kostenbesparingen oplevert.

funda-droomlocatie-voor-paardenliefhebbers

Architectonisch plan met symmetrische gebouwen

Deze adembenemende droomlocatie voor paardenliefhebbers is ontworpen door de vermaarde architect Cor Kalfsbeek. Het hoofdgebouw is ontworpen volgens een architectonisch plan met drie symmetrische gebouwen. Het grootste centrale gebouw herbergt een ruime indoor piste van maar liefst 25 bij 65 meter.

Aan de ene kant vind je de paardenstallen en aan de andere zijde de loopstallen voor de fokpaarden. De buitenmuren van alle gebouwen zijn prachtig betimmerd met verticale eikenhouten planken, waardoor een warme en natuurlijke sfeer ontstaat. De opvallende hoogte van de dak uiteinden geeft een uniek karakter aan de architectuur.

funda-droomlocatie-voor-paardenliefhebbers

Indrukwekkende hippische faciliteiten

Maar dat is nog niet alles: De hippische faciliteiten zijn al even indrukwekkend. De binnenpiste, met afmetingen van ongeveer 25 bij 65 meter, is voorzien van een hoogwaardige eb- en vloedbodem, een eikenhouten bakrand en zijwanden bedekt met spiegels.

De buitenpiste, omringd door een prachtige beukenhaag, biedt een geweldige ruimte om te trainen in een natuurlijke omgeving. Voor ontspannen ritten zijn er beboste oevers en een uitgestrekte 2 kilometer lange galoppeerbaan beschikbaar.

Wat kost deze droomlocatie voor paardenliefhebbers?

Dit prachtige complex staat nu te koop voor € 4.200.000 k.k.  Wil je een bod doen, meer informatie of contact opnemen met de makelaar, ga dan naar de officiële Funda site. Check ook de prachtige foto’s van de droomlocatie voor paardenliefhebbers hieronder.

funda-droomlocatie-voor-paardenliefhebbers funda-droomlocatie-voor-paardenliefhebbers funda-droomlocatie-voor-paardenliefhebbers funda-droomlocatie-voor-paardenliefhebbers funda-droomlocatie-voor-paardenliefhebbers funda-droomlocatie-voor-paardenliefhebbers funda-droomlocatie-voor-paardenliefhebbers