Funda

Funda droomhuis: strak in zwart en wit uitgevoerde villa

droomhuis, villa, funda

Funda blijft de plek waar we het liefst dagdromen. Dromen over het volgende huis om aan te schaffen en fantaseren wat we er mee zouden doen. Het meest bekeken huis op Funda was deze week deze strak in zwart en wit uitgevoerde villa. We durven officieel te zeggen dat dit ons droomhuis is. Kijk je mee?

Strakke Funda villa

Ben je gek op modern? Dat is dit het perfecte huis voor jou. Deze villa in Overgooi, Almere, is de perfecte combinatie van modern wonen en tegelijkertijd tot rust kunnen komen in de natuur. Daarnaast heb je alle ruimte van de wereld, het is namelijk een vrijstaande villa op een perceel van maar liefst 2.250 m2.

Naast alle ruimte, ontbreekt het je binnen aan niets. Zo is de begane grond ingedeeld met een ruime entree die toegang verleent tot de kantoorruimte en de riante living met een drietal dubbele openslaande deuren naar de tuin en toegang tot de luxe keuken. Bij zo’n designvilla kan de visgraat vloer natuurlijk niet ontbreken.

De eerste verdieping telt een drietal goed bemeten slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping vind je daarnaast een grote wasruimte en een vierde (slaap)kamer. Buiten geniet je van de rust en de ruimte in de prachtig aangelegde tuin.

funda, droomhuis

Natuurrijke omgeving

De villa ligt in de villawijk ‘Overgooi’. Hier ben je dus omringt door mensen die het ook lekker voor elkaar hebben. Deze buurt is omringd door bossen en t Gooimeer. Een mooie, rustige en groene omgeving waarbij je helemaal tot rust komt. Uiteraard met een golfbaan op fietsafstand. Al kun je natuurlijk ook gewoon de Porsche pakken.

Je kunt ook je eigen boot aanleggen in de haven van Almere. Deze haven ligt op 7 minuten fietsen. Ben je geïnteresseerd in deze parel van een villa? Hij staat nu op Funda te koop voor ‘slechts’ € 1.650.000.

funda, strakke, villa

funda, villa, tuin

funda, villa

funda woonkamer almere villa

funda villa badkamer

funda villa keuken

funda, villa, gym