Funda

Funda verrassing: luxe stadswoning in Deventer

funda, stadswoning, deventer

Op zoek naar een luxe stadswoning? Op Funda staat nu een hele unieke woning die rechtstreeks uit een lifestyle magazine lijkt te komen. Het huis staat in het gewilde Havenkwartier in Deventer en heeft alles waar een man over droomt.

Luxe stadswoning

Deze schitterende design woning is in 2016 gebouwd en heeft enkel luxe en kwalitatieve materialen. Het resultaat van deze architectuur mag er zeker zijn. Met prachtige hoge plafonds heeft het huis een hele ruimtelijke en bijzondere sfeer. Het gehele huis ademt klasse.

Door de grote ramen is er voldoende daglicht in de woning. Het huis heeft een prachtige stadstuin en een riant dakterras met uitzicht over de hele stad Deventer. Een borrel tijdens de zonsondergang is nog nooit zo mooi geweest.

funda, deventer, stadswoning

Droomlocatie in Deventer

De woning ligt in het mega populaire Havenkwartier. Hier vind je een combinatie van industriële stijl, een haven en gezellige horeca. De architectuur van deze buurt is uniek en zorgt voor een leuk community gevoel. Het licht daarnaast op een steenworp afstand van de IJssel, de binnenstad van Deventer en het station.

Beelden zeggen natuurlijk meer dan honderd woorden. Check de foto’s hieronder en dan begrijp je direct wat we bedoelen. Een bod doen? Check dan de prijs op Funda.

funda, deventer, stadswoning 3funda, deventer, stadswoning 2

funda, deventer, stadswoning 1

funda, deventer, stadswoning, badkamer

funda, stadswoning

funda, deventer, dakterras

funda deventer dakterras 2