Living

Funda Den Haag: 4 droomhuizen die nu te koop staan

Funda Den Haag Penthouse

Tijdens regenachtige dagen rondstruinen op Funda is een van onze favoriete hobby’s. Een beetje dagdromen over het ultieme droomhuis. Den Haag, de hoofdstad van Zuid-Holland, staat bekend om z’n prachtige stulpjes. Wij hebben de 4 ultieme droomwoningen uit Den Haag, die nu te koop staan, voor jou op een rij gezet.

Funda Den Haag: droomhuizen in de hofstad

Op zoek naar een huis in Den Haag? Er is een kans dat de drie huizen die wij op een rij hebben gezet iets te hoog zijn gegrepen. Wij vinden echter dat er niks mis is met een beetje wegdromen en je doelen hoog te zetten. Check hieronder de 4 meest brute woningen van Funda Den Haag.

Droomvilla aan de Graaf Florislaan

Deze zeer luxe vrijstaande villa heeft alles waar je van droomt. Van een inpandig zwembad, sauna tot stoomcabine. De villa ligt op een kavel van 946 m2, direct aan het water. De villa heeft meer dan genoeg ruimtes, denk aan een lichte woonkamer, een woonkeuken, maar liefst 7 slaapkamers, een tv/bios kamer, 3 badkamers, 5 toiletten, 2 bijkeukens en 2 garages met plek voor jouw 3 auto’s.

Ook heeft de prachtige villa uiteraard een tuin op het zuiden met verschillende terrassen, een tuinhuis, jacuzzi, veranda, vijver en een steiger. Via een aparte ingang kun je het naastgelegen kantoor bereiken (ca. 20 m2). Voor maar € 2.790.000 is deze droomvilla van jou. Bekijk alle opties hier op Funda!

Funda Den Haag- graaf florislaan

Funda Den Haag- graaf florislaan

Funda Den Haag graaf florislaan 4

Presidentiële penthouse met uitzicht op de Noordzee

Stel je eens voor dat je na een lange dag thuiskomt en uitkijkt op de Noordzee. Dit penthouse op Funda heeft de sfeer van een presidentiële suite, midden in het bruisende Den Haag. Dit penthouse is te vinden op de 7e verdieping van het bijzondere gebouw “Coolhouse” naar ontwerp van DAVL Studio. Je kunt heerlijk zonnen op de aangrenzende luxe terrassen.

Het penthouse heeft een oppervlakte van maar liefst 308 m2. Een ruimte waarin je elkaar bijna kwijt kunt raken. Uiteraard heeft dit penthouse een lift naar uw eigen woonetage. Daarnaast een uitzonderlijk grote livingroom en een open keuken waar de beste chef u tegen zegt.

Daarnaast kunt u genoeg gasten uitnodigen in uw penthouse. Het stulpje heeft namelijk twee grote slaapkamers en een masterbedroom voor de host. Een bod uitbrengen? Voor € 3.490.000 maakt u een kans.

Funda Den Haag Penthouse

Funda Den Haag Penthouse

Funda Den Haag Penthouse

Modern penthouse met dakterras

Manly is dol op penthouses zoals je al ziet. Dit spectaculaire penthouse van ca. 330 m² met riant dakterras van ca. 80 m² vind je in het bijzondere New Babylon complex. Dit is wellicht een van de mooiste penthouses van Nederland. Het zou niet eens mistaan in Parijs of New York als je het ons vraagt. Dit penthouse is ook nog eens een duplex penthouse, een penthouse verdeeld over twee verdiepingen.

De twee terrassen hebben genoeg ruimte om als jouw vrienden een drankje doen tijdens zonsondergang. Daarnaast kunnen ze blijven slapen, het penthouse heeft drie slaapkamers inclusief een master-bedroom. Voor dat extra beetje stijl is er gekozen voor vloeren, wanden, keukens en sanitair van Eric Kuster. Voor € 2.450.000 kun je dit penthouse op Funda vinden.

Penthouse 2 Den Haag Funda

Penthouse 2 Den Haag Funda

Penthouse 2 Den Haag Funda

Monumentale stadsvilla

Deze prachtige stadsvilla dateert uit 1860 en is gelegen aan de prachtige Sophialaan. De villa is opgedeeld in 5 exclusieve appartementen in een Italiaanse stijl. Met een prachtige entree, luxe binnentuin en ondergrondse parkeergarage waan je je in een film op een van de mooiste spots van Den Haag.

Als je binnenkomt waan je je al in luxe. Met een fraaie marmeren entreehal en grote, hoge ramen waaruit veel licht valt. Dit appartement heeft alles waar je van droomt, van een luxe open keuken tot een grote living met uitzicht op de binnentuin. Een luxe badkamer met zwarte marmeren vloer, regendichte en wastafelmeubel. Voor € 1.595.000 kun je dit luxe appartement op Funda vinden.

Funda Den Haag stadsvilla

Funda Den Haag stadsvilla

Funda Den Haag stadsvilla