Living

Creatieve hoekige villa met allure gespot op Funda

funda-creatieve-hoekige-villa-abcoude
Foto's: Funda

We komen wel vaker architectonische hoogstandjes tegen op huizenwebsite Funda, maar in Abcoude staat een villa waarvan de architect tijdens het ontwerpen zeker een geodriehoek heeft gebruikt. het hoekige optrekje staat op een perceel waar de koper, indien gewenst, een hengeltje uit kan gooien. Wij kunnen een grote vangst wel waarderen, dus trappen we het gas in naar het buitengebied van Abcoude voor een bezichtiging.

Veel glas en een wijnkelder

De villa bestaat uit twee woonlagen. Opvallend zijn de vele en hoge ramen, waardoor er veel lichtinval is in het huis. De woonkamer is voorzien van een houthaard, en heeft een akoestisch plafond. Als je een frisse neus wilt halen dan kun je via de leefruimte naar het overdekte terras aan de achterkant van de villa. De keuken en bijkeuken zijn voorzien van de modernste apparatuur, voor als er moet worden geborreld.

Met een woonoppervlakte van maar liefst 238 m² is er genoeg leefruimte, daarnaast is het gebouw voorzien van een kelder, een schuurtje dat geschikt is voor hobby of opslag, en heeft de begane grond een bijkeuken dat toegang biedt tot een werkkamer en een wijnkelder van 11 m². De kelder heeft een deur dat toegang geeft tot de tuin en de garage van dit riante optrekje.

018 2160

Een pareltje in Abcoude

De villa heeft 4 slaapkamers, die allen te vinden zijn op de eerste verdieping van het huis. Daar is ook een luxe uitgevoerde badkamer te vinden, dat voorzien is van een bad, toilet, douche en uiteraard een aansluiting voor de wasmachine. Voor de creatievelingen is er ook een atelier te vinden, maar deze ruimte kan zonder problemen worden omgetoverd tot twee slaapkamers, handig voor als de visite iets teveel uit de wijnkelder heeft gesnoept.

Dit architectonische hoogstandje staat op een perceel van maar liefst 2.033 m². Er staan een paar monumentale bomen, en er is ruimte genoeg om te kunnen genieten op het riante terras. Het omliggende natuurgebied is perfect voor wandelaars, en er is een vijver waar zonder problemen een hengeltje kan worden uitgegooid. Dit stulpje staat te koop voor het schamele bedrag van € 2.125.000. Voor meer info kun je de website van Funda checken.

010 2160

031 2160

022 2160

036 2160

041 2160

027 2160