Verborgen Funda bungalow rustgevende recreatiewoning op heuvel
Living

Verborgen Funda bungalow: rustgevende recreatiewoning op heuvel

In de drukte van alledag willen we soms graag ontsnappen naar de natuur om tot rust te kunnen komen. Met deze gedachte gingen we op zoek naar een geschikt toevluchtsoord, en kwamen terecht op Landgoed ‘t Wildryck, waar een schattige recreatiewoning staat dat in alle rust wacht op de volgende vluchteling. Wij kunnen wel wat rust gebruiken, dus namen we even een kijkje in dit leuke optrekje.

Recreatiewoning met bijgebouw

Deze recreatiewoning staat op een perceel van 763 m² dat in het wereldberoemde Diever ligt, een slaperig dorpje in de provincie Drenthe. Dit perceel is onderdeel van een landgoed dat dienst doet als vakantiebestemming. Op Landgoed ‘t Wildryck is het goed vertoeven. Je kunt er in alle rust genieten van verschillende voorzieningen, zoals een springkussen, volleybalveld en overdekt zwembad. Maar je kunt er ook prima wandelen en fietsen.

De recreatiewoning is geschikt voor twee personen, maar er kan een derde persoon mee naar dit huis, die dan gezellig in een bedstee in het bijgebouw van de woning kan overnachten. Het woonoppervlakte omvat 41 m², dat is een woonkamer, 1 slaapkamer, en een badkamer waarin een toilet, een wastafel en een inloopdouche te vinden is. Dit is wel wat anders dan een rietgedekte villa.

144 2160

Rustgevende woning op Funda

Deze rustieke recreatiewoning is in 1997 gebouwd, en is nog in originele staat. Je kunt ook in de winter ontsnappen aan het gehaaste leven, want de woning is voorzien van dubbele beglazing en de buitengevels hebben een lekkere dikke isolatielaag. Het dak is ongeveer vijf jaar geleden vervangen en heeft 12 cm isolatie, dus de kans op lekkage is zo goed als geminimaliseerd. Dit toevluchtsoord staat te koop voor € 255.000.

Naast dit bedrag dient de eigenaar van dit gezellige optrekje een jaarlijkse parkbijdrage van 1746,81 per jaar te betalen. Met deze charmante recreatiewoning kun je jezelf lekker terugtrekken in de natuur, want de boog kan niet altijd gespannen staan. Voor meer informatie, en/of een eventueel bod op dit huis kun je terecht op de website van Funda. Check de foto’s van dit optrekje hieronder.

141 2160

147 2160

146 2160

157 2160

148 2160

151 2160