funda-bungalow-grond-klusser
Foto's: Funda
Funda

Bungalow met groot perceel op Funda is perfect voor klussers

Ben jij een echte aanpakker en wil jij op een groot stuk grond je droomhuis realiseren? In dat geval hebben wij echt een pareltje gevonden op Funda voor je! Een vrijstaande bungalow met unieke locatie aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug in Maarn, biedt een geweldige kans voor iemand die zelf iets moois wil creëren op het ruime perceel van ca. 3.090 m²! Gieren de ideeën voor een renovatie al door je hoofd? Lees dan snel verder!

Bouwval van een bungalow

De bungalow biedt talloze mogelijkheden voor renovatie en verbouwing. Stiekem is het eigenlijk wel een enorme bouwval. De entree van het huis bevindt zich in het midden van de woning, met aan de rechterkant een eenvoudige badkamer en aan de linkerkant een originele keuken met doorgeefluik naar de woonkamer. Dit is nog de originele keuken uit 1935, wat wel aangeeft dat alles in dit huis sterk aan vervanging toe is.

De woonkamer heeft een oud-Hollandse kogelkachel en openslaande deuren naar de tuin. Op de begane grond zijn er verder vier slaapkamers. Daarnaast is er een bergzolder bereikbaar via een luik in de hal. Aan de rechterkant van het huis is er een berging met een meterkast. Maar als we heel eerlijk zijn, kan je dit gebouw misschien maar beter met de grond gelijk maken, of je aanmelden voor een klusprogramma op TV.

authentieke keuken bungalow

Groot stuk grond

Maar zelfs als je doet besluiten om deze bungalow te slopen, heb je alsnog een gigantisch stuk grond waar je van alles op kunt bouwen. Met maar liefst 3000 vierkante meter aan grond kan je alle kanten op. Misschien bouw jij wel een groot huis, of hou je het liever iets kleiner terwijl je kunt genieten van een gigantische tuin? De mogelijkheden zijn bijna oneindig!

Je zit hier op steenworp afstand van de Utrechtse Heuvelrug, waardoor je altijd makkelijk kan genieten van een wandeling of een fietstocht in de natuur. Mocht jij deze woning kopen en weten om te toveren tot een prachtig huis met een groot stuk grond, heb je hier natuurlijk wel de perfecte locatie voor uitgekozen.

groot perceel bouwval utrechtse heuvelrug

Wonen in Maarn

Dat je dicht bij de natuur van de Utrechtste Heuvelrug bent, betekent niet dat je volledig afgezonderd bent van de rest van de wereld. Dit huis met lap grond ligt op slechts 5 minuten loopafstand van winkels, en op enkele minuten met de fiets van scholen en sportclubs. Daarnaast is treinstation Maarn ook met de voet te bereiken.

Kortom, deze vrijstaande bungalow biedt een unieke kans om een ​​huis naar eigen wens te creëren op een prachtige locatie nabij de Utrechtse Heuvelrug. Voor deze bouwval op Funda op zo’n prachtlocatie moet je zo’n € 889.000 neerleggen.

funda bungalow groot perceel

woonkamer bungalow bouwval

bouwval bungalow maarn

bouwval groot perceel