Funda

Deze betaalbare woning (€ 225.000) heeft een gigantische mancave

funda-betaalbare-woning-mancave
(Foto: Funda)

In de wereld van vandaag, waar hectiek en stress de boventoon voeren, is het essentieel om een plek te hebben waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Betrek bijvoorbeeld deze betaalbare Funda-woning en maak je ideale mancave.

De Amerikanen noemen het ‘mancaving‘: het creëren van een heiligdom waar mannen zich terug kunnen trekken en kunnen genieten van hun favoriete activiteiten. Denk aan een ruimte met een poker- of pooltafel, flipperkasten of spelcomputers. Wij kunnen dat ook!

Ontvlucht je mooie woning in je lekkere mancave

In Nederland hebben we misschien niet altijd de luxe van een enorme kelder of garage, maar we weten zeker hoe we het beste uit één kamer of zelfs een tuinhuis kunnen halen.

En nu, in het hart van de wijk Bargeres in het zuiden van Emmen, vind je een woning die de droom van elke man vervult, compleet met een gigantische mancave. Het tuinhuis dat omgebouwd is tot mancave is meer dan 12 vierkante meter groot. Hier kun je dus je geluk wel op!

Deze betaalbare hoekwoning, met een vraagprijs van slechts € 225.000, is niet alleen een huis; het is eigenlijk ook een heerlijk mannelijk toevluchtsoord. Mocht je een bod willen uitbrengen, zorg dan wel dat je samen met je partner direct bespreekt, dat het tuinhuis jouw plek wordt. Foto’s van de binnenkant van de mancave krijgen we helaas niet te zien, dus laat je verbeelding spreken. Alle foto’s zijn verkregen via Funda.

funda-betaalbare-woning-mancave

funda-betaalbare-woning-mancave

funda-betaalbare-woning-mancave

In Emmen kun je zeer betaalbaar prachtig wonen

Gelegen in de wijk Bargeres, biedt het niet alleen rust en groen, maar grenst het ook aan een groot grasveld met een speeltuin, wat perfect is voor gezinnen. Maar laten we eerlijk zijn, wat deze woning echt onderscheidt, is de onweerstaanbare mancave in de achtertuin, maar daarover later meer.

Binnenin de woning word je allereerst verwelkomd door een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Hoewel je waarschijnlijk niet vaak de keuken zult betreden, gezien de aantrekkingskracht van de mancave, is het geruststellend om te weten dat alles strak en direct bewoonbaar is.

De begane grond biedt ook een lichte, aangebouwde tuinkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Hier begint het avontuur echt. Op de eerste verdieping wachten een badkamer en drie slaapkamers op je. Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, waar een vierde slaapkamer met dakramen en extra bergruimte zich bevindt. Een complete woning voor jou en je gezin.

funda-betaalbare-woning-mancave

funda-betaalbare-woning-mancave

funda-betaalbare-woning-mancave

Wat moet er in je gedroomde mancave?

Maar laten we terugkomen op de ster van de show: de mancave. Met een ligging op het zuiden in de privacyvolle achtertuin, is dit de ultieme ruimte om te ontspannen. Hier kun je jouw mancave naar eigen smaak inrichten, maar we hebben wel een paar suggesties.

Een grote televisie of beamer mag bijvoorbeeld niet ontbreken, ideaal voor sportwedstrijden, films of gamen met vrienden. En wat dacht je van een volwaardige bar met ingebouwde tap? Altijd gezellig voor een wekelijks biertje met vrienden.

Maar dat is nog niet alles. Een mancave zonder vermaak is geen echte mancave. Plaats een flipperkast, tafelvoetbal, tafeltennistafel of pokertafel naar keuze. En vergeet de mannelijke gadgets niet. Of ze echt nuttig zijn is maar de vraag, maar we willen het gewoon hebben. Een cognac verwarmer, tablethouder, kaart shuffle machine – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Als je wat minder ruimte hebt, is een dartsbord altijd een goede keuze, neemt weinig ruimte in beslag en zorgt toch voor urenlang plezier.

funda-betaalbare-woning-mancave

funda-betaalbare-woning-mancave

funda-betaalbare-woning-mancave