Living

Penthouse met zwembad en uitzicht over Amsterdam te koop op Funda

funda_amsterdam_penthouse

Onze favoriete hobby blijft window shoppen op Funda. Pareltjes van huizen bekijken die je natuurlijk (nog) lang niet kunt kopen. In deze zoektocht komen we geregeld hele bijzondere stulpjes tegen. Wat dacht je van dit iconische penthouse van 500m2 inclusief zwembad op het dak.

Penthouse inclusief zwembad te koop op Funda

Dit is een eenmalige kans zoals makelaars dat zo mooi kunnen zeggen. Maar in dit geval is het ook echt waar. Wij hebben nog nooit zo’n dik penthouse, inclusief zwembad, gezien op Funda Amsterdam. Het doet niet onder voor een extreem luxe appartement in Londen, New York of Parijs.

Het penthouse bevind zich op de 22e verdieping van het luxe project “State” in het Amstelkwartier. Het Amstelkwartier heeft zicht ontwikkeld tot een hele mooie plek om te wonen. Met een jachthaven, mooie architectuur en vele luxe restaurants heb je alles wat je wilt in de buurt. Op korte afstand van het centrum van Amsterdam.

funda_penthouse_amsterdam

Penthouse met spectaculair uitzicht

Vanaf dit penthouse heb je een fenomenaal 360 graden uitzicht over heel Damsko en heb je de rivier de Amstel aan je voeten. Bovenop het penthouse is een dakterras, inclusief verwarmd zwembad, te vinden. Dit kan met recht een primeurtje in Amsterdam genoemd worden.

In totaal heeft het appartement 400 m2 totaal aantal meters aan terrassen. Het zwembad wordt verwarmd door een zeer energiezuinige warmtewisselaar die de warmte uit de buitenlucht haalt, en waarmee zelfs in de winter het water op aangename temperatuur kan worden gehouden, tegen lage kosten. Niet verkeerd aangezien je al € 4.800.000 kwijt bent voor dit penthouse. Dan moet je op de kleintjes letten!

Ook van binnen heb je alles waar je van droomt. In totaal heeft het penthouse 9 kamers (inclusief 3 slaapkamers). Daarnaast is het voorzien van 3 badkamers met een prachtig ligbad. Ook heb je natuurlijk een lift tot je beschikking die rechtstreeks naar het penthouse leidt. Dit is officieel een penthouse voor de elite van Amsterdam.

Bieden kan op de website van Funda. Dit penthouse buiten jouw prijsklasse? Onlangs vonden we dit toffe penthouse in de pontsteiger voor een iets zachter prijsje.

Bekijk het “State” project hieronder nog wat beter:

funda_penthouse_slaapkamer funda_amsterdam funda_amsterdam_penthouse funda_amsterdam_badkamer funda_amsterdam_penthouse funda amsterdam funda amsterdam penthouse